#301 kişinin Öldüğü

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 2. Bölüm 2:17:12

Şampiyon 2. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna yaşadığı şaşkınlık ve öfke nedeniyle, gerçekleri Fırat’ın yüzüne vurunca, Güneş duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Kahramanı olarak gördüğü “Şampiyon” babasının bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çatı Katı Aşk Fragmanı 01:30

Çatı Katı Aşk Fragmanı

Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk” 9 Temmuz Perşemb..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..