#301 kişinin Öldüğü

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi 01:37

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 kişinin hayatını kaybettiği Sakarya’daki havai fişek faciasına sert tepki gösterdi. “Bu işin peşini bırakmayacağım” diyen Kılıçdaroğlu ihmali olanlardan hesap sorulmasını istedi...

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler 03:21

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler

Maske takma zorunluluğu ve tüm uyarılara rağmen Taksim ve çevresinde yüzlerce kişi yasağı hiçe saydı. Maske takmayan ve sosyal mesafeyi dikkate almayan çok sayıda kişinin yanı sıra nostaljik tramvaya da maskesiz binen ki..

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti 03:33

1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 600 metrelik uçurumdan yuvarlanan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kaya, bir eve yuvarlandı. 5 kişinin bulunduğu evde yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu...

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:50

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:27

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahl

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı 04:14

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte bin 596 vaka tespit edildiğini, 45 kişinin ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurd..

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor 02:25

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü. Şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle 15 ev ve 49 ahırda da büyük h..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon Harita_105 milyondan 641 milyona çıktı 00:37

Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon

Dünya şişmanlıyor. Bugün bir kişinin obez olma ihtimâli, 1975 ile kıyaslandığında üç kat daha fazla. Bir blog yazarı, dünya genelinde obezite oranlarında geçen 40 yılda meydana gelen artışı bir animasyon haritada özetled..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zorbalar Ameliyathaneye Girmeye Kalktı 02:10

Zorbalar Ameliyathaneye Girmeye Kalktı

Başkent’te sağlık çalışanları dehşeti yaşadı. Silahlı kavgada hayatını kaybeden kişinin yakınları Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni bastı. Öfkeli grup ameliyathaneye girmeye çalışırken, sağlık çalışanları da onla..

Bacaklarıyla Tofaş İttiren Gençler 00:19

Bacaklarıyla Tofaş İttiren Gençler

Serdivan’da iki kişinin yolda kalan aracı halat bulamayınca bir başka aracın üzerinde bacaklarıyla iterek götürdükleri anlar bu kadarına da pes dedirtmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet anlarını anlattı 03:49

Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet an

İstanbul Bahçelievler'de 4 kişinin önce darp edip sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağıya attığı Suriyeli Muhammed Selmo, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Kolunda platin olduğunu söyleyen Selmo, “Bir kişi yüzüme vur..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! 00:54

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! / A Haber Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 114 bin 940 Kovid-19 ..

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler 02:12

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler

TIP ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR MÜZİSYEN... SAHİLDE GİTAR ÇALARKEN 'BİZE SİGARA VER' DİYEN İKİ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI... LİSANSLI BOKSÖR OLDUKLARI ORTAYA ÇIKAN ŞEHİR EŞKİYALARI, MÜZİSYEN GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ.....

Hindistan’da sel felaketi- 13 ölü 01:22

Hindistan’da sel felaketi- 13 ölü

Hindistan’ın Telangana eyaletinde meydana gelen sel felaketinde 13 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi...

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..