#301 kişinin Öldüğü

İstanbul’da şantiyede feci ölüm kamerada 01:44

İstanbul’da şantiyede feci ölüm kamerada

Hindistan’ın Telangana eyaletinde meydana gelen sel felaketinde 13 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi...

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ceza kesildi 04:37

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ce

Ataşehir'de korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı gece kulübüne polis baskın düzenledi. Baskında toplamda 49 kişi ceza kesilmek üzere polis merkezine götürülürken, iş yeri sahibinin kaç ay..

Hamile eşinin gözü önünde öldürdüler 01:40

Hamile eşinin gözü önünde öldürdüler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçen yıl hamile eşinin gözü önünde öldürülen 24 yaşındaki Alper Cin ile yaralanan 4 kişinin vurulma anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı...

Rıza Bey Apartmanının enkazı kaldırıldı, geriye acılar kaldı 02:37

Rıza Bey Apartmanının enkazı kaldırıldı, geriye acılar kaldı

İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği Rıza Bey Apartmanı’nın enkazı kaldırıldı. Apartmandan geriye boş bir arazi ve acılar kaldı...

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike 04:19

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike

Beylikdüzü’nde 13 bloktan oluşan yaklaşık 2 bin kişinin oturduğu siteler bölgesi sakinleri, taşıyıcı kolonları erozyona uğrayan ve demirleri oksitlenen binalarında korku içinde. Bazı blokları 1 yıl önce meydana gelen 5.8..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

İbrahim Tatlıses'e İbrahim Tatlıses'ten Daha Çok Benzeyen Adam 00:14

İbrahim Tatlıses'e İbrahim Tatlıses'ten Daha Çok Benzeyen Adam

Sanatçı Tatlıses'e benzeyen kişinin adı öğrenilemezken, videoya birçok yorum yapıldı. Gelen yorumlar ise şu şekildeydi, İbrahim Tatlıses'e, İbrahim Tatlıses'ten daha çok benziyor...

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık 00:07

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık

Doğum günlerinde yeni yaşına giren kişinin suratını yaş pastaya vurmasıyla biten pasta şakasının yapılmasını beklemeyen ufaklık kendi işini kendi görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

Esenyurt'ta Feci Kaza! 7 Arabayı Biçti, Hurdacıya Girdi! 01:02

Esenyurt'ta Feci Kaza! 7 Arabayı Biçti, Hurdacıya Girdi!

Esenyurt'ta sürücüsünün kontrolünü kaybettiği TIR 7 otomobile çarpıp hurdacının konteynerlerine daldı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı hurdacının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü 00:17

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü

Mardin’in Midyat ilçesinde geçtiğimiz günlerde akraba iki aile arasındaki kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 2 kişinin yaralandığı kavgada tarafların uzun namlulu silahlarla çatışması cep telefonlarına saniye sani..

'Pandemide devlet yardım yapacak' yalanıyla büyük vurgun yapan 15 kişi tutuklandı 02:36

'Pandemide devlet yardım yapacak' yalanıyla büyük vurgun yapan 15 kişi

Bursa, İstanbul, Samsun ve Diyarbakır'da devlet pandemi sebebiyle 1000 TL sosyal destek yardımı yapacak tuzağıyla 35 kişinin internet bankacılık hesaplarını boşaltan 21 kişi Bursa Siber Polisi'nin başarılı operasyonuyl..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Yine aynı tuzak! 02:13

Yine aynı tuzak!

YİNE AYNI YALAN, YİNE AYNI TUZAK... POLİSİZ, SAVCIYIZ YALANIYLA ÖZELLİKLE DE YAŞLILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILAR 10 KİŞİNİN YAKLAŞIK 900 BİN LİRASINI ÇALDI. ADANA MERKEZLİ OPERASYONLA O SAHTEKARLAR YAKALANDI...

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı 01:25

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı

İzmir’in Bornova ilçesinde, depremde hasar aldıktan sonra alınan kararla yıkılan bir binanın demirlerini toplayan iki hurdacı grup, taşlı ve sopalı kavga etti. 2 kişinin yaralandığı kavra cep telefonuyla görüntülendi...

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..