#301 kişinin Öldüğü

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP) 03:15

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP)

If you can hear the sound If you can sing the rhymes If you can get the groove And if your body move So you're one of the tribe And you're part of the vibe Don't resist it JUMP! Wherever I look around I hear the crying..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
16 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve vefat sayılarında son durum... 03:50

16 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve

16 Aralık Korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 16 Aralık VA..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

26 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve vefat sayılarında son durum... 00:26

26 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve

26 Aralık Korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 26 Aralık VA..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı 02:37

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı

10 Ocak korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 10 OCAK VAKA S..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve vefat sayılarında son durum... 01:21

12 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve ve

12 Ocak korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 12 OCAK VAKA S..

Kapkaç Zanlılarını Böyle Kovaladı 01:09

Kapkaç Zanlılarını Böyle Kovaladı

Adana'da bir kişinin cep telefonunu alıp motosikletle kaçan zanlılar polis tarafından yakalandı. Telefonu çalınan adamın zanlıları kovaladığı an ise saniye saniye görüntülendi...

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail’de Silahlı Saldırı 5 Ölü 02:11

İsrail’de Silahlı Saldırı 5 Ölü

İsrail'in başkenti Tel Aviv'in doğusunda bulunan Bney Brak'da düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı...

Motosiklet Faciasından Acı Haber Geldi 02:30

Motosiklet Faciasından Acı Haber Geldi

Düzce'de akşam saatlerinde motosikletin yaya ve bisiklete çarpması ile 3 kişinin yaralandığı kazadan acı haber geldi. Kazada ağır yaralanan 17 yaşlındaki bisiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti...

Samsun'Da Davulcu Terörü Kamerada 01:42

Samsun'Da Davulcu Terörü Kamerada

Samsun'un Atakum ilçesinde 2 kişi, davulcu ve yanındaki 5 kişinin saldırısı sonucu yaralandı. Olay anı bir binanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı...

Şanghay’Da Covid-19 Kaynaklı Ölü Sayısı 10’A Yükseldi 01:12

Şanghay’Da Covid-19 Kaynaklı Ölü Sayısı 10’A Yükseldi

Çin'in Şanghay kentindeki Covid-19 salgınının son dalgasında dün 7 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle can kaybı sayısı 10'a yükseldi...

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde Sendikaya Kumar Baskını Kamerada 05:31

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde

İzmir'in Bornova ilçesinde sendika ve vakıf binası görünümlü kumarhaneye jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı. 185 kişinin kumar oynarken suçüstü yakalandığı binada, kumar oynatılan malzemelerin köpükten yapıldığı..

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı 05:35

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Fatih Beyazıt'ta iki esnaf grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1'i polis 7 kişi yaralanmış, 27 kişi ise gözaltına alınmıştı. Çatışmanın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çatışmaya giren bir..

DÜNYA HABERLERİ : Japonya'da Çığ Felaketi: 8 Öğrenci Hayatını Kaybetti 00:39

DÜNYA HABERLERİ : Japonya'da Çığ Felaketi: 8 Öğrenci Hayatını Kaybetti

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun 160 kilometre kuzeyindeki Nasu'da meydana gelen çığ felaketi nedeniyle sekiz kişi hayatını kaybetti. Bir yetkili, felaket sırasında 52 lise öğrencisi ile 11 öğretmenin bölgede kayak yap..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksaray’da 2 kişi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı 01:17

Aksaray’da 2 kişi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı

Aksaray'da sokak ortasında tartışan 3 kişinin tartışması kavgaya dönüşünce olay kanlı bitti. Kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı...

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU 03:09

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı f..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..