#32 milyar

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı 03:33

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı

1986 Çernobil faciasında hasar gören nükleer reaktörden sızan radyoaktif maddeyi bir nebzede olsa tıkamak için 260 metre genişliğinde ve 110 metre yüksekliğinde 1.6 milyar dolarlık bir çelik kalkan yapıldı...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak 00:35

Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak

Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri başkanlığı görevini Barack Obama'dan devralacak Donald Trump, Japon Softbank'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde 50 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı...

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor 03:04

35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011'de İzmir'den milletvekili adayı olduğu genel seçim öncesi açıkladığı, yaklaşık 60 milyar lira maliyetli 35 projeden 7'si daha proje aşamasına getirildi...

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak 00:51

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak

İnternet devi Amazon'un sahibi Jeff Bezos her yıl Amazon'un 1 milyar dolarlık hissesini satarak sahibi olduğu uzay şirketi Blue Origin'i finanse edeceğini açıkladı. Bezos şirketi aracılığıyla uzaya 11 dakikalık turistik ..

  • Umut Tv tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyarder Kartal Tibet 1986 03:06

Milyarder Kartal Tibet 1986

Ne milyarmış ama şu milyar, daha elimize geçmeden herkesin iç yüzü ortaya çıktı. Bir de cebimizde olduğunu düşünün, insan ŞEFFAF bir hale gelirdi, aynada bile göremezdik kendimizi!..

Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

1 Milyarım Oldu Zeka Oyunu :D 04:51

1 Milyarım Oldu Zeka Oyunu :D

Herkese merhaba ben ömer bugün güne 1 milyar ile başladım iyi seyirler...