#4 aylık Ömer halis demir ulçay

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor 06:41

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor

Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bekliyorİZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, yaşayan doğuştan kalp hastası 8 aylık Çağan Kutay bebek sağlığına kavuşabilmek için yardım bekliyor. Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bek..

 Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın Rekor Kazancı 00:35

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın Rekor Kazancı

Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal, yeni sezona rekor bir kazançla giriyor. İkili ayda toplam 580 bin lira kazanacak. İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracağı dönem dizisi ‘Fatih’ten bölüm başına 120 bin, a..

  • ANKA tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm) 05:35

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm)

'Şehit olduğunda eşi henüz 3,5 aylık hamileydi.' Tabuta Sığmayanlar programının bu haftaki bölümünde Şehit Astsubay Erdem Ertan'ın aziz hatırasını yâd ediyoruz. Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan(27), Hakkari'nin Yüksekova il..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum 02:34

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum

Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz'den bebek müjdesi. Sekiz ay önce nikâh masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, bebek sevinci yaşıyor. Geçen haziranda Barselona’da evlenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, ilk bebek heyecan..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asena Atalay, Caner Erkin'den İstediği Nafakayı Alamadı 15:55

Asena Atalay, Caner Erkin'den İstediği Nafakayı Alamadı

Daha önce iki kez bilirkişiye gidilen davada karar bugün çıktı. Mahkeme Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın giderleri oranında aylık 3 bin TL iştirak nafakası ödenmesine hükmetti. Caner Erkin'in oğluna ödeyeceği nafaka dışında ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Doktoru Açıkladı Seren Serengil Bebeğini Kaybetti 01:12

Doktoru Açıkladı Seren Serengil Bebeğini Kaybetti

Bir Aylık Hamile Olan Seren Serengil, Cuma Akşamı Düşük Tehlikesiyle Kaldırıldığı MediState Kavacık Hastanesi'nde Bebeğini Kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Yeni Örümcek Adam'la Tanışın! 00:52

Yeni Örümcek Adam'la Tanışın!

21 aylık minik Leo, odasından çıkmak için boyundan büyük demir parmaklıklı kapıdan böyle tırmanıyor. Akıllı bebeğin videosu izlenme rekoru kırıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Sosyal medya o öğretmeni konuşuyor! İşte dünyanın en süper öğretmeni 02:49

Sosyal medya o öğretmeni konuşuyor! İşte dünyanın en süper öğretmeni

Kamyonları çok seven Ömer için iyi kalpli öğretmen okula bir kamyon getirerek Ömer'e sürpriz yapmış. Kamyonu görür görmez çok mutlu olan Ömer ve onun mutluluğuna vesile olan dünyanın en güzel öğretmeninin o anları.....

1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekin Uzunlar - Hediye 04:31

Ekin Uzunlar - Hediye

Söz: Tuncay Taşkın Müzik: Matthaios Tsahouridis Aranje: Ömer Uçar Yönetmen: Soner Karakuş & Celal Canik Mix: Mesut Uçar Mastering: Emre Kiral Kemençe: Ekin Uzunlar Akustik Gitar & Elektro Gitar: Gürkan Karaman & Serhan B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.532 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Zula Oynuyoruz Ep (75) İyi Seyirler 15:30

Zula Oynuyoruz Ep (75) İyi Seyirler

Arkadaşlar merhaba benim adım ömer koskoca ömer oyunda ailesine 75. bölüm çektim iyi seyirler..

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı

Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devletini parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var... İngiltere Kraliçesi… Ömer'le birlikte umutlar da to..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..