#4 aylık Ömer halis demir ulçay

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ... 00:51

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ...

Pisi Pisi Gitmek Bu Olaydan Bahsediliyor Galiba.. Son Anda Demir yolu işçileri gariban Adamın canını kurtarıp iki tanede patlattılar. izlemeden bence geçmeyin..

  • Cowboy tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Kocaeli’den Sınıra Askeri Zırhlı Araç Sevkiyatı Sürüyor 01:52

Kocaeli’den Sınıra Askeri Zırhlı Araç Sevkiyatı Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkan Harekatı kapsamında İstanbul'dan gelen zırhlı personel taşıyıcıları, Kocaeli'nden demir yolu ile sınıra sevk edilmeye devam ediyor...

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Survivor 2017 Ünlüler Tanıtımı 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Tanıtımı

Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışacak isimler belli oldu. İşte Survivor 2017'de yarışacak olan ünlüler takımının kadrosu: Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat K..

  • PengoTV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı 05:11

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı

İnsan gücüyle kırmanın neredeyse imkansız olduğu inşaat demiri Gavin Free ve Daniel Gruchy'nin deneyinde ortadan ikiye ayrıldı. Ağır çekimde kaydedilen o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babayı Maymuna Çevirmek 00:32

Babayı Maymuna Çevirmek

Demir'e yüz boyası alırken kafamda, yüzüne çiçek, böcek, kedi, köpek falan çizerim düşüncesi vardı. Ama o ne yaptı? Aldı boyaları eline, babasına girişti :D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri' 08:11

Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri'

Bu haftanın öne çıkanları ve sanatçılarla geçen çok özel dialoğları,açıklamaları sizler için ekrana getiriyoruz...

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde 01:07

Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde

Macaristan, 175 km. boyunca demir tellerle kapattığı Sırbistan sınırında, sığınmacılara uyguladığı sert politikalarla yine eleştirilere hedef oldu. Sınır Tanımayan Doktorlar Birliği (MSF), Macaristan sınır polisinin, sı..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

İstemem Söz Sevmeni Alacakaranlığım Varla yok arası Zindandan hallice Kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk bu bendeki Kör olası yaktı iç..

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru 04:21

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru

bu sabah 8:15 vapurunda onu gördüm karþýmda dizlerimi titretti aþýk oldum galiba yakýþýklý babam gibi aþýk oldum anam gibi erden çýktý bu adam beyaz atlý prens gibi ah bir baksa uzunlarý yaksa bana demir atsa..

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları  13 Mart 2017 1:54:47

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları 13 Mart 2017

(Turgay demir, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Aykut ince, Olcay Çakır' dan Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor maçı ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yorumları)..

Mike Tyson Şampiyonu Yeniyor 09:07

Mike Tyson Şampiyonu Yeniyor

Boks tarihinde tüm zamanların en asi oyuncusu olarak tanınmaktadır. Lakabı Demir Mike tır...

Marvel's Iron Fist Fragman 02:16

Marvel's Iron Fist Fragman

Uçak kazasında ölen olduğu tahmin edildikten 15 yıl sonra, Danny Rand (Fin Jones), gizemli bir şekilde, doğuş hakkı ve aile şirketini geri almaya kararlı New York Şehrine döndü. Bununla birlikte, New York'ta uzun süredir..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Zonguldak Ereğli İzle 05:20

Zonguldak Ereğli İzle

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi ve Ereğli Demir-Çelik Fabrikaları..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..