#4 bin infaz

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..

ÖTV Artışı Sonrası Hangi Araçlar Kaç Lira Zamlandı? 03:05

ÖTV Artışı Sonrası Hangi Araçlar Kaç Lira Zamlandı?

Uzun zamandır gündemdeki ÖTV artışı 2016 yılı bitip 2017 yılına geçildiğinde yürürlükte olacak. Buna göre hangi araç ve motor hacminde ne gibi bir artış olacak. Tok kapı sesine sahip olmak artık en az 20 bin lira daha p..

  • Cowboy tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz 01:56

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz TBMM AB Uyum Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, son bir yıl içerisinde EUROPOL kayıtlarına göre 10 bin mülteci çocuğun Avrupa'da kaybolduğu..

Dünyanın en büyük Noel ağacı ışıklandırıldı 00:41

Dünyanın en büyük Noel ağacı ışıklandırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde kurulan Noel pazarındaki dev Noel ağacı 20'nci kez ışıklandırıldı. Dünyanın en büyük Noel ağacı 45 metre yüksekliğinde, 40 ton ağırlığında, 1.700 kızıl ladinden oluşuyor ve üzerinde de yakla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 01:03

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 19 Mayıs ilçesindeki serasında gül yetiştiren Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye geneline 40 bin dal kesme gül gönderdi..

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu 11:38

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ üyeliği ve darbe teşebbüsünden toplam olarak 39 bin 378 tutuklu var dedi. Cinsel istismar düzenlemesini de içeren torba tasa..

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı 02:35

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı

Suriye'deki savaşta Beşşar Esad rejimi ve Şii milislerin en şiddetli saldırıları düzenledikleri Halep kent merkezinde, yaklaşık 300 bin kişiye hizmet veren onlarca fırından geriye sadece 3 tane kaldı. Kentin doğusunda si..

  • Haberler tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu 01:01

30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu

Arjantin’in Chaco eyaletine bağlı Gancedo kasabasında 30 ton ağırlığında bir gök taşı buldu. Bu bilinen en büyük 2. gök taşı. İlki yine aynı bölgede 1969 yılında bulunan ve 37 ton ağırlığındaki gök taşıydı. Gancedo kasa..

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı 01:05

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı

Rockefeller Center önünde yapılan geleneksel Noel ağacı ışıklandırılması töreni için binlerce kişi Manhattan’a akın etti. 28,6 metre uzunluğundaki dev Noel ağacının ışıklandırmasında 50 bin ampul kullanıldı. Neywork, ABD..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Haitili depremzedelerin konut sorunu 01:03

Haitili depremzedelerin konut sorunu

Karayip ülkelerinden Haiti'de yaklaşık yedi yıl önce yaşanan depremin yaraları hala sarılabilmiş değil. Ülkede en az 50 bin depremzede geçici kamplarda yaşamaya devam ediyor...

Uzaydan atlayan adam yeni Şok görüntüleri 3D Format 06:47

Uzaydan atlayan adam yeni Şok görüntüleri 3D Format

Uzaydan atlayan adam yeni görüntüleri, uzay boşluğundan düşen adam, 39 bin metreden 1600 km hızla dünyaya düşen adamın yeni görüntülerini sizler için araştırıp bulduk. Ve Görüntüleri 3D İzleye Bilmeniz İçin 3D formata Dö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 7 Plus, 50.000 Dolarlık Profesyonel Kameraya Karşı 03:54

iPhone 7 Plus, 50.000 Dolarlık Profesyonel Kameraya Karşı

50 bin dolar değerindeki RED Weapon 8K profesyonel kamerası iPhone 7+ ile karşılaştırıldı. 7+'ın yeterince iyi bir kameraya sahip olmadığını düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Bir ev değerinde olan RED Weapon ise si..

  • Cowboy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rekor Kıran Şirinlik (Türkçe Altyazılı) 00:57

Rekor Kıran Şirinlik (Türkçe Altyazılı)

Dünya Tatlısı Koreli Kız Ye Bin'e Annesi Hayat Dersi Veriyor. Kızına tanımadığı insanlara, yabacılara nasıl hayır demesi gerektiğini söylüyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meriç üzerinde sığınmacı trafiği 01:03

Meriç üzerinde sığınmacı trafiği

Türkiye'den Yunanistan'a kara sınırı üzerinden geçen sığınmacıların sayısı yeniden artıyor. Yunan makamlar, sığınmacıların insan kaçakçılarına sadece Meriç Nehri'ni geçebilmek için yaklaşık 2 bin euro ödediğini bildiriyo..

Hayalet Köpek Balığı İlk Kez Görüntülendi! 01:29

Hayalet Köpek Balığı İlk Kez Görüntülendi!

Bilim insanları ilk defa bir hayalet köpek balığını görüntülemeyi başardılar. Dinozorlardan bile önce okyanus diplerinde yaşadığı bilinen hayalet köpek balığı 2 bin 42 metre derinlikte uzaktan kumandalı bir denizaltı t..

  • Cowboy tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yok Artık LeBron James! Yarışmayı Kazanan Aileye 1.3 Milyon Doları Elleriyle Teslim Etti 01:00

Yok Artık LeBron James! Yarışmayı Kazanan Aileye 1.3 Milyon Doları Ell

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir yarışma programının yapımcılarından olan Cleveland Cavaliers'in süper yıldızı, NBA efsanesi LeBron James yarışmayı kazanan aileye 1 milyon 300 bin dolar getirip veriyor ve ev halkını s..

  • PengoTV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam 02:57

Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam

Kanser hastası olan Adem Açıkgöz arkadaşının otomobilini emanet aldı. Tedavi olmak için hastaneye gitti. Hastaneden aynı otomobille çıktı ama evine yaya olarak döndü. İddiasına göre otomobili nereye park ettiğini bir ayd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16) 03:50

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16)

Günlerdir bir haber almadım senden. Beni unutmaya yemin mi ettin ? Kalbime dökülür yaşlar gözümden. Beni ağlatmaya yemin mi ettin ? Sen yoksun dilimde şarkılar suskun. Resimlerin mahsun,anılar mahsun. Yavlarırım artık g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi 01:31

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi

Yedi yıl önce Haiti’yi sarsan depremde yaklaşık 300 bin kişi hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Judeley Hans Debel deprem yüzünden hayatını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalan binlerce kişiden biri. Judeley travmasın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..