#4 bin infaz

Bozuk Para ile Satın Aldığı BMW’nin Peşinatını Ödeyen Değişik Müşteri 00:40

Bozuk Para ile Satın Aldığı BMW’nin Peşinatını Ödeyen Değişik Müşteri

Çin’de Yer Alan Bir BMW Satış Ofisinden Aldığı Aracın 11 Bin Dolarlık Peşinatını Bozuk Para İle Ödeyen Müşteri Mağazayı Birbirine Kattı...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi 01:10

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timlerince in takip sonucu okul çevrelerinde satılmak üzere piyasa değer 6 bin lira olan 60 fişek taş kokain ele geçirilirken, esnaf olduklarını belirlenen 4 kişi gözaltına alınd..

Şarkıcı Hatice'ye Ahlaksız Teklif 01:46

Şarkıcı Hatice'ye Ahlaksız Teklif

Şarkıcı Hatice Dubaili bir iş adamı tarafından kendisine yapılan ahlaksız teklifi anlattı. Hatice, Bana utanmadan 100 bin dolar teklif etti dedi...

  • BETA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donan Gölde Balık Avı 00:58

Donan Gölde Balık Avı

Muş'ta balıkçılar, donan 2 bin 149 rakımlı Hamurpet Gölü'nde motorlu testereyle kırdıkları buzun altında ağlarla balık avlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi 01:00

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir camiye zarar veren zanlı Abraham Davis'e faşist eylem sebebiyle 3 bin 200 dolar para cezası kesildi. Cami imamı, saldırgana kesilen cezayı kendisi ödedi. İmamın bu tavrı büyük takdir topla..

Hande Yener Seren Serengil Kavgası Tartışmaya Neden Oldu 08:51

Hande Yener Seren Serengil Kavgası Tartışmaya Neden Oldu

Hande Yener - Seren Serengil kavgası mahkemeye taşındı. Seren Serengil, Hande Yener'e 100 bin TL'lik dava açtı... Söylemezsem Olmaz masasında da ele alınan konu tartışıldı.....

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı 01:03

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasın

Bursa'nın İznik ilçesinde dolandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL'sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını dolandırdı. Dolandırılma anını güvenlik kamerası kaydetti...

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada 01:39

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada

İstanbul Bahçelievler’de girdikleri apartman dairesinden yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyası ve elektronik eşya çalan hırsızların şüphe çekmemek için izlediği yol görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlar, apartman sakiniym..

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar 01:47

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar

Ümraniye’de kasklı 2 hırsız, sokak üzerinde park halinde olan 3 motosikleti direksiyon kilitlerini kırarak tek tek çaldı. Yaklaşık 15 dakika içerisinde 20 bin lira değerindeki motosikletleri çalan hırsızların rahat tavır..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Yıldırım, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü 00:28

Yıldırım, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile bir araya geldi...

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon 03:40

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon

İstanbul polisi, tarihi eser niteliği taşıyan 26 bin 456 adet antik hazine ele geçirdi. Türkiye tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen eserlerle ilgili 13 kaçakçı yakalandı...

Başbakan müjdeyi verdi! 02:28

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, “2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık” dedi...

Dubai'de Dilencilerin Yıllık Kazançları 01:46

Dubai'de Dilencilerin Yıllık Kazançları

Günde ortalama 2.000 dolar kazanan dilenciler cuma günleri namaz çıkışı çok daha fazla kazanıyormuş. Dubai'de dilencilik yapılarak yılda yaklaşık 300 bin TL kazanılabilir...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

İdris Nebi Taşkan Magazin D  22 Ocak 2018  Özel Röportaj 04:32

İdris Nebi Taşkan Magazin D 22 Ocak 2018 Özel Röportaj

Magazin D muhabiri Emrah Günel, hayranlarının akşam yemeği için 50 Bin Dolar teklif ettiği yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ile özel bir röportaj yaptı .....

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce