#4 bin infaz

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Solotürk F-16'larla Nefes Kesti 01:20

Solotürk F-16'larla Nefes Kesti

Antalya'nın fethinin 811. Yılı etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri'nin (TSK) gösteri ekibi SOLOTÜRK, gösteri uçuşu yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği gösteride Hava Pilot, F-16 savaş uçağıyla yaklaşık 30 dak..

PKK'ya Eleman Toplayan Merkez Aşevi Oldu 01:35

PKK'ya Eleman Toplayan Merkez Aşevi Oldu

Van'ın Edremit Belediyesince kurulan aşevinden her gün ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye iki öğün sıcak yemek dağıtılıyor...

Mardin'de Ele Geçirilen 1 Ton Patlayıcı Böyle İmha Edildi 01:51

Mardin'de Ele Geçirilen 1 Ton Patlayıcı Böyle İmha Edildi

Mardin'in Nusaybin ve Artuklu ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda bin ton 20 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcıların imha edilmesi kameraya yansıdı...

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde 03:50

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde

Şeytan dürttü hislerime tav oldum Tav oldum tav oldum aman Benliğimden taştım bu gün lav oldum Lav oldum lav oldum aman Canım çekti bir güzele av oldum Düşünmedim yarınımı, sonumu Ellerimle çizdim kader yolumu Yo..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
28 Katlı Bina Yerle Bir Oldu 00:36

28 Katlı Bina Yerle Bir Oldu

ABD'nin Kentucky eyaletinin Frankfort kentinde bulunan 28 katlı bina kontrollü bir çalışmayla yıkıldı. 1972 yılında yapılan binanın yerine, 5 katlı bir işyeri ve bin 100 kapasiteli bir otopark inşa edileceği belirtildi...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Ceosu Mehmet Aydın Ferrari İle Yakalandı Ferrari İle Drift Denedi 00:40

Çiftlik Bank Ceosu Mehmet Aydın Ferrari İle Yakalandı Ferrari İle Drif

Çiftlik bankın ceosu müdürü mehmet aydın 44 bin kişiyi dolandırdı ve uruguyara kaçtı şimdi ise ferari ile yakalanıp birde drift yapmayı deniyor ama kaza yapıyordu az daha..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti 01:16

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'nu katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu...

Vallahi Hortladı Fragman 02:13

Vallahi Hortladı Fragman

Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, kar..

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

ODTÜ'lü Mühendisler Kıyafetleri Isıtacak Teknoloji Geliştirdi 03:25

ODTÜ'lü Mühendisler Kıyafetleri Isıtacak Teknoloji Geliştirdi

ODTÜ'lü mühendisler, saç telinden iki bin kat daha ince nanomalzemelerle kıyafetleri ısıtacak teknoloji geliştirdi...

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar 02:07

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar

Esenyurt'ta güpegündüz polis süsü vererek bir eve giren gaspçılar, ev sahibinin ellerini ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra 2 bin lira para, cep telefonu ve “Paşa” ismindeki süs köpeğini çaldı. O anlar güvenlik..

Drone'un Metrelerce Yükseklikten Kaydettiği Müthiş Görüntüler 01:58

Drone'un Metrelerce Yükseklikten Kaydettiği Müthiş Görüntüler

Denis Koryakin. Drone'unu 10 bin metre yükseliğe çıkararak muhteşem bir görüntü elde etti...

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Alzheimer Nedir 01:24

Alzheimer Nedir

Türkiye'de yaklaşık 250 bin Alzheimer hastası bulunuyor...

  • NABIZ tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
678 Metre Yükseklikteki Ölümle İmtihan 01:45

678 Metre Yükseklikteki Ölümle İmtihan

Rus Fitness eğitmeni sosyal medyada fenomen oldu. Instagram'da yaklaşık 600 bin takipçisi olan fitness eğitmeni yerden 678 metrelik yükseklikte yaptıklarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..

Türk Doktorlar Suriye'de Şifa Dağıttı 01:48

Türk Doktorlar Suriye'de Şifa Dağıttı

Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından yürütülen İyilikle Sağlık Bulsun projesi ile Suriye'nin Azez ilçesinde yaşayan 2 bin 500 Suriyeli, gönüllü Türk doktorlarınca tedavi edildi...

Turist Çekmek İçin 64 Yaşında Paraşütle Atladı 05:10

Turist Çekmek İçin 64 Yaşında Paraşütle Atladı

Erzurum'un Uzundere ilçesinde yaşayan Halil İbrahim Bingöl, coğrafi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken ilçeyi tanıtmak ve gençlere örnek olmak amacıyla 2 bin 300 metreden yamaç paraşütü ..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce