#4 bin infaz

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Ortadoğu'ya Çöktüler 01:00

Ortadoğu'ya Çöktüler

Ortadoğu'yu tamamen bir askeri üsse dönüştüren Batılı ülkeler, bölgedeki askeri varlıklarını her geçen gün artırıyor. ABD'nin 12 Ortadoğu ülkesinde 54 bin askeri bulunduğu belirtilirken, Rusya yaptığı anlaşmalar çerçeves..

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..

Soymaya Kalkıştığı Bankada Ciddiye Alınmayan Adam 01:26

Soymaya Kalkıştığı Bankada Ciddiye Alınmayan Adam

Muratpaşa ilçesi Eski Sanayi Sitesi'ndeki banka şubesine gelen bir kişi, tabanca doğrulttuğu gişe memuruna elindeki poşeti işaret ederek Çocuğum hasta. İçini 100 bin lirayla doldur dedi.Görevli tabancanın oyuncak olduğ..

  • JET TV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yozgatlı Çiftçinin Kendine Özgü Sera Yöntemi 02:02

Yozgatlı Çiftçinin Kendine Özgü Sera Yöntemi

Bayağı orijinal olmalı ki BBC haber değeri bulmuş.3-4 bin liralık plastik sera yerile, 500 tk'lik çöp toplayıcılarından alınma 5 litre su şişeleri ile yapılan ilginç sera...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklamasını Getirdi 00:50

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklaması

Bugün, Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde. açıklamasında bulunan Meral Akşener 11 Mart'ta Kayseri'de Biz şartlı, şurtlu, insanlarla el sıkışıp, sırf aday olabilmek..

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Kim Milyoner Olmak İster'de Evlenme Teklifi 02:30

Kim Milyoner Olmak İster'de Evlenme Teklifi

Kim Milyoner Olmak İster'in 21 Nisan 2018 tarihli bölümünde bin liralık ödülle yarışmayı tamamlayan eleman, battı balık yan gider diyip evlilik teklifinide yapıştırıyor. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Pardon Vakası (Tirajikomiklik İçerir) 02:35

Bir Pardon Vakası (Tirajikomiklik İçerir)

Diyarbakır'da bir kargo şirketinde çalışan 6 çocuk babası Engin İlgen (44), hiç gitmediği İstanbul'da kokain ticareti yaptığı iddiasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yeniden yapılan yargılamada, asıl suçlunun İ..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar 03:14

7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar

Kadıköy'de kapıyı kırarak girdikleri dükkandan 27 bisikleti 7 dakikada çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Kızıltoprak Caddesi'ndeki bir bisiklet dükkanına kamyonetle gelen maskel..

Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti 02:05

Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti

Devlet desteğiyle başladıkları arıcılıkta 45 olan kovan sayısını kısa sürede 450'ye çıkaran İzmirli çift, yılda 20 ton bal, kraliçe arı ve polen satışıyla 300 bin lira gelire ulaştı...

Kurye Aracı Soyguncusu Kamerada 00:54

Kurye Aracı Soyguncusu Kamerada

Konya'da bankalara para taşıyan özel bir şirkete ait kurye aracındaki şifreli kasadan iddiaya göre 300 ile 500 bin lira arasında para çalındı. Çuval dolusu parayı sırtlayıp götüren soyguncu güvenlik kamerası tarafından g..

İhh Suriye'de Ekmek Fırını Açtı 01:26

İhh Suriye'de Ekmek Fırını Açtı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kentine bağlı Sarmada ilçesinde günde 35 bin ekmek üretilebilecek fırın açıldı...

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Gazi Şimdi Mahalle Oldu 01:51

Gazi Şimdi Mahalle Oldu

DHKP-C'li teröristlerin örgüt sahası olarak kullandığı Gazi Mahallesi, iki yılda büyük dönüşüm geçirdi. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarıyla DHKP-C'nin izlerinin silindiği mahalleye 20 bin kişi dönüş yaptı. Daha ö..

McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek 01:03

McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek

Almanya'da turuncu renkteki lüks McLaren otomobili havuç sanarak ısıran ve 5 bin avronun üzerinde hasara neden olan eşeğin sahibine ceza verildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emekliye Bayram İkramiyesi Haziranda Ödenecek 00:51

Emekliye Bayram İkramiyesi Haziranda Ödenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini bildirdi...

Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü 02:39

Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü

Adana'da bir dolmuş şoförü, klimanın en arkadaki koltuklara etki etmemesi üzerine, 4-5 bin lira masraf çıkaracak sistemi su borusuyla 20 liraya mal etti...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mersin'de Kasadan Para Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:34

Mersin'de Kasadan Para Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Mersin'de bir balıkçıya girip kasadan 300 bin lira çalan 3 şüpheli, güvenlik kamerasınca görüntülendi...

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce