#4 bin infaz

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum 05:24

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum

Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme (Oy) Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum (Oy) Varıp Yad Ellere Meyil Verirsen (Oy) Gış Ola Bağlana Yolların Dostum (Oy) Dostum Dostum Dostum Gelsene Canım (Oy) İlahi Olmaya Yardan Ayıran..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu 01:12

Kurban Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Kurban pazarının 'Şampiyonu' Sultangazi'de kurulan kurban pazarında en büyük ilgiyi 1 ton 350 kilogramlık ağırlığı ve 35 bin liralık fiyatı ile sahibinin Şampiyon adını verdiği boğa görüyor...

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak 02:13

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak

Yıllarca kesintisiz devam ettiği 'Beyaz Show'u noktalayan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi O Ses Türkiye olmuştu. Öztürk'ün yeni anlaşması ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Ünlü şovmenin, Acun Ilıcalı ile bölüm b..

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi...

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma 00:29

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma

Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştü.Putin ve Veliaht Prens Selman arasındaki samimiyet dikkat çekti...

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni 02:44

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni Dinle Nereye böyle Gözümden yaş geldi, içimden ağlamak Yüzümden düşüp bin parça, konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gi..

600.000 TL'lik Sığınakta Bir Gün Geçirdik 17:24

600.000 TL'lik Sığınakta Bir Gün Geçirdik

Bu videoda 600 bin lira satış fiyatı olan yeraltı sığınağında bir gün geçiriyoruz. Zor zamanlarda kullanılan sığınak ciddi bir fiyata satılıyor. Peki bunun karşılığında neler alıyorsunuz? Cevabı videomuzda...

  • JET TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Camı Kıran Egom131'İ ALIR 17:08

Camı Kıran Egom131'İ ALIR

Merhaba arkadaşlar, Bu hafta çok çılgın bir video ile daha karşınızdayız. Alper Rende ile birlikte kırılmaz olduğu iddia edilen cam bir kutuya 10 Bin TL ve Atakan Özyurt'un efsanevi arabası EGOM131'i ortaya koyduk...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Rebecca Tells Nilaa She Is No Longer A Suspect - Season 1 Ep. 5 - 24- LEGACY 01:18

Rebecca Tells Nilaa She Is No Longer A Suspect - Season 1 Ep. 5 - 24-

She’s a brilliant and ambitious intelligence officer who has stepped down from her post as National Director of CTU to support her husband, SENATOR JOHN DONOVAN (Emmy and Golden Globe Award winner Jimmy Smits, “NYPD Blue..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

Tesla Model 3 Otomatik Acil Fren Sistemi 00:19

Tesla Model 3 Otomatik Acil Fren Sistemi

2018 yılında dünya genelinde 145 bin adet satarak, en çok satan elektrikli otomobil Tesla Model 3'ün müthiş acil fren sistemini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lüks Arabasını Yağmur Suyu ile Yıkayan Pinti 00:20

Lüks Arabasını Yağmur Suyu ile Yıkayan Pinti

350 Bin liralık lüks aracını bir oto yıkamaya götürmeyip yağmur suyunda yıkamayı tercih eden cimri adam görenleri şaşırtmış...

  • JET TV tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi 01:33

Dilencinin Mesai Sonrası Arabasına Binip Gitmesi

Rize'nin Taşlıdere mahallesinde çekildiği belirtilen görüntüde,dilenci camide mesaisini sürdürürken bir vatandaşın aracını çekmesi için uyarmasının ardından aracına binip olay yerini terk ediyor.Dilencinin 30-40 bin lira..

  • JET TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:17

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Hook] Yeah, ey geh bei Seite du Schlampe Es ist der Big Boss im seidenen Mantel (aah, Eyy) Ich pumpe die eisernen Hanteln Reguliere die Szene allein, denn die ganzen Rapper sind G-technisch auf Messdienerlevel Kid ich h..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:46

KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı)

Meine Welt ist so perfekt Mit der Black American Express Bulgari, Burberry, Dior Belstaff, Gucci, Louis Vuitton Guck mal, die Karre, Anthrazit Ich rauch Zigarren am Kamin Ich riech und schnüffel an mei'm Geld Der ist vom..

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar 04:17

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar

Diyarbakır'da bir GSM şirketi bayisine, camını kırarak giren 2 kişi, 15 bin lira değerinde 3 cep telefonu alarak kaçtı...

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor 00:31

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor

Kanada'da Alberta - Grande Prairie'nin 450 kilometre kuzeyindeki yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın, 69 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Kasabanın yaklaşık 25 kilometre güneybatısında devam eden yangın Pazar gününd..

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti 03:05

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti

Yeni aracı ile trafikte görülen Berkay'ın emniyet şeridi ihlalini bir vatandaş böyle görüntüledi. Berkay, geçtiğimiz haftalarda kendine bir otomobil alarak koleksiyonuna bir yenisini daha eklemişti. Ünlü popçu, 2013 mode..

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce
PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:14

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: KC Rebell] Yeah! Yeah! Way Kiro, ich rauche White Widow Ich schwör’ auf alles, ich finde dein’ Style billo Warum dealt man im Viertel? Tek tek Spielt man mit Würfel, hep yek, şeş beş! Die Street hat Hunger, ob’..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:52

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: Kollegah] Wir ballern die Ghetto-Huren, ballern die Testokuren Ballern dann per Ballermann deiner Bande den Head voll Kugeln Das ist JBG Teil 2, die zwei gehyptesten Rapper Fegen jetzt wieder durch die Szene, w..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor 04:47

İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor

İbrahim Kutluay'ın Bodrum'da keyfine diyecek yok. Eski basketbolcu, günlük kirası 850 euro (5 bin 500 lira) olan 21 metrelik gulet teknede dün oğlu Ömer, kız kardeşi, babası ve yeğenleriyle eğlenceli anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Caner Erkin Asena Atalay Davasında Flaş Karar - İşte Ödenecek Nafaka Tutarı 11:25

Caner Erkin Asena Atalay Davasında Flaş Karar - İşte Ödenecek Nafaka T

Caner Erkin Asena Atalay davasında ödenecek nafaka tutarı belli oldu.İstanbul Aile Mahkemesi’nde bugün görülen davaya Asena Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç ile Caner Erkin’in avukatı Özge Tokgöz katıldı. Gizli görülen c..

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce