#4 bin infaz

Acun Ilıcalının 7 Milyon Dolarlık Yatı 03:55

Acun Ilıcalının 7 Milyon Dolarlık Yatı

Ünlü televizyoncu fiyatı yaklaşık 7 milyon dolar (13 milyon TL) olan Azimut 82'den sipariş verdi. 24 metre büyüklüğündeki teknede misafirlerin de kullanabileceği 4 kabin, teknede çalışan personel için 2 kabin, 8 ila 10 t..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

Cem İbrahim & Yücel Uçar - Yaranamazsın 04:00

Cem İbrahim & Yücel Uçar - Yaranamazsın

Yaranamazsın şarkı sözleri ile... Ne yaparsan yap dostum yaranamazsın Aynı gün aynı heves aynı şaşkın İkimiz gibi mağdur onca günahsız Tek suçumuz sevmekti amansız. Bir kere bin kere Sevdik ama sevinmek de Yoktu kade..

 Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı 04:39

Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı

Yaz konserleri ile hayranlarıyla buluşmayı sürdüren ünlü sanatçı Sibel Can, tarihi antik tiyatroda hayranları ile buluştu. Antik tiyatroyu dolduran 3 bin kişi konseri izlemekten çok cep telefonları ile o anları kaydetti...

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği 01:48

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesi’nde içme sularının Gaziantep iline bağlantı inşaatının durdurulması için vatandaşlar tarafından yapılan eylem, gerginliğe neden oldu. Yaz aylarında nüfusu 7 ..

 Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri 05:42

Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Babadağ teleferik projesinin temel atma töreninde konser veren Hadise, giydiği transparan elbisesi ve yaptığı danslarla yürekleri hoplattı. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesindeki Belceğiz Plajı..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar 01:19

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar

Sivas'ta polis ekipleri, başka bir araca ait plakayla trafiğe çıkan ve plastik bidonu yakıt deposu olarak kullanan kamyonun sürücüsüne 11 bin 147 lira para cezası uyguladı...

Manav alışverişi 23 bine mal oldu! 02:29

Manav alışverişi 23 bine mal oldu!

BİR ANLIK DALGINLIĞI TAM 23 BİN LİRASINA MAL OLDU. ANNESİYLE MARKET ALIŞVERİŞİNE GİDEN ERSİN YÜKSEL, ÇANTASINI MANDALİNANIN ÜSTÜNDE UNUTUNCA OLANLAR OLDU...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Kuyumcuyu vuran gözü dönmüş gaspçılar yakalandı 03:43

Kuyumcuyu vuran gözü dönmüş gaspçılar yakalandı

Sancaktepe'de bir kuyumcunun 120 bin TL'sini gasp edip silahla yaralayan zanlılar yakalandı...

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok- 01:10

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok-

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Kral Selman görüşmesi sonrası Riyad'dan ilk açıklama geldi. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı konuştu. Türkiye ile mükemmel ilişkilere sahibiz diyen Faysal bin Ferhan Al Suud, Türk ürünlerine boyko..

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor 04:38

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor

Ağrı’da Dandy Walker Sendromu ile doğan ve doktorların ameliyata alınması halinde kurtarılamayacağını söylediği 5 yaşındaki Ozan Çetin'in, İstanbul’da bir hekimin gönderdiği ilaçlar sayesinde hayata tutunduğu iddia edild..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumarda kaybetti, gaspla kazanırım sandı 01:49

Kumarda kaybetti, gaspla kazanırım sandı

600 BİN LİRAMI ÇALDILAR DEDİ, CADDENİN ORTASINDA OTURUP AĞLAMAYA BAŞLADI... ANCAK KAMERALAR İNCELENİNCE İŞİN ASLI ÇOK BAŞKA ÇIKTI. KUMARDA KAYBETTİĞİNİ GASP YALANIYLA KAZANMAYA ÇALIŞTI....

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek 14:20

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç canlı yayında konuğumuz oldu. Enflasyonu, İstanbul'da kapalı olan 20 bin işletmeyi ve paket servisteki komisyonları konuştuk...

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Trump Ailesinin Taşınacağı Adres Belli Oldu 01:19

Trump Ailesinin Taşınacağı Adres Belli Oldu

Ocak ayından itibaren Başkan Trump ve ailesinin beyaz saraydan sonra taşınacağı adres belli oldu. Oğullarının okul kaydını yaptıran ailenin, yıllık ücret olarak ise yaklaşık 275 bin TL ödeyeceği öğrenildi...

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan 07:29

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan

İş adamı Ramazan Saka’nın Dünyada Türkiye'den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam diyerek başladığı ve tamamlandığında 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Türkiye’nin örnek tam entegre tekstil tesisinin i..