#4 bin infaz

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Balkona sakladığı altınları çalındı! 03:09

Balkona sakladığı altınları çalındı!

İSTANBUL'DA HIRSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ALTINLARI BALKONDAKİ DOLABA SAKLADI..NASIL OLSA HIRSIZ BALKONA BAKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA ÖYLE OLMADI..BAKTILAR... KOMŞUYUZ BAĞIŞ YAPAMAYA GELDİK YALANIYLA YAŞLI ADAMI KANDIRIP 180 Bİ..

Tantana çetesine operasyon 02:02

Tantana çetesine operasyon

İSTANBUL'DA SOKAKTA BİR KAVGA, GÜRÜLTÜ, TANTANA ÇIKTIĞINI GÖRÜRSENİZ, ÖNCE BİR CÜZDANINIZI YOKLAYIN... BAKIN BAKALIM YERİNDE Mİ... ÇÜNKÜ BU YANKESİCİLERİN YÖNTEMİ.... BU YÖNTEMLE 500 BİN LİRALIK VURGUN YAPAN TANTANACILAR..

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı 01:57

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı

VİRÜSLE MÜCADELE TABLOSU HER GEÇEN GÜN UMUTLARI ARTIRIRKEN, 85 YAŞ VE ÜZERİNİN AŞILANMASINA DEVAM EDİLİYOR. AŞILANANLARIN SAYISI 1 MİLYON 200 BİN'E YAKLAŞTI. BAŞKENTİN 100 VE 110 YAŞINDAKİ EN YAŞLI TEYZERİ DE AŞI OLDU...

Gaspçılar sert kayaya çarptı 01:21

Gaspçılar sert kayaya çarptı

MERSİN'DE GASPÇILAR 2 KUYUMCU KURYESİNE SALDIRIP, 2 MİLYON 700 BİN LİRALIK ALTINI ÇALMAYA KALKTILAR. YAKALANINCA DA BÜYÜK PARAYDI, OLSAYDI GÜZEL OLURDU DİYE SİTEM ETTİLER, DERT YANDILAR....

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok 08:40

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok

Klavye Delikanlıları 3. Bölüm Özet: Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem par..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı 00:48

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı

Kuzey Avrupa’yı etkisi altına alan Ophelia fırtınası sebebiyle İrlanda’da okullar kapalı kaldı. Son 50 yılın en sert fırtınasını yaşayan İrlanda’da elektrik direkleri ve ağaçlar yıkıldı, 360 bin hanenin elektriği kesild..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı! 03:24

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı!

35 İLDE, 4 MİLYON LİRANIN DA ÜZERİNDE VURGUN YAPTILAR... ÇETEYE KATTIKLARI SAHTE GELİNLERLE, EVLENME VAADİYLE ONLARCASINI DOLANDIRDILAR… ORTAYA ÇIKAN SON MAĞDUR DA 40 BİN LİRASINDAN OLDUĞUNU SÖYLEYEN 25 YAŞINDAKİ ERCAN A..

Amasya'da 2600 Yıllık Kubaba Sunağı Bulundu 01:13

Amasya'da 2600 Yıllık Kubaba Sunağı Bulundu

Amasya’da Oluz Höyük kazılarında Frig dönemine ait 2 bin 600 yıllık ‘Kubaba Sunağı’ bulundu. Keşif, Anadolu arkeolojisi açısından bir ilk olma özelliği taşıyor...

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek 01:25

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğu, tank palet fabrikası üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı hakaret nedeniyle 100 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu...

Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba Oluşturur 03:55

Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba O

A TEAM of film fanatics have built their very own car equipped with machine guns and an RPG. Inspired by the 2008 movie Death Race, which starred British actor Jason Statham, the car started life as a Chrysler 300. Angel..

  • BETA tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Elif 588.Bölüm Fragmanı 01:51

Elif 588.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu bölüm Elif, Reyhan’ın suçsuz olduğunu ve kolyeyi kendisinin çaldığını söyler. Tarık ise Elif ve Reyhan’ın suçu üstlenecek kadar yakın olmasından rahatsız olur. Elif, Reyhan..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Beyoğlu'nda sahte parfüm imalathanesine baskın 00:35

Beyoğlu'nda sahte parfüm imalathanesine baskın

Beyoğlu'nda polis ekipleri sahte parfüm imal eden bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda satışa hazır halde 4 bin 467 sahte parfüm şişesi ve parfüm yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi...

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı 00:55

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı

Bahçelievler’de saat 23.15 sıralarında açık olduğu belirlenen işyerine polis ekipler baskın yaptı. Ekipleri gören kişilerden bazıları koltukların arkasına, bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalışırken topl..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Türk kadını kendisini güzel buluyor! 01:55

Türk kadını kendisini güzel buluyor!

KENDİNİZİ GÜZEL BULUYOR MUSUNUZ? BU SORU ARALARINDA TÜRKLERİN DE BULUNDUĞU 11 BİN KADINA SORULDU. TÜRK KADINLARININ VERDİĞİ YANITLARLA TÜRKİYE BEŞ ÜLKE ARASINDA İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ. NASIL MI? İZLEYELİM....

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan 03:45

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan

Hadi gari sende gel sevcan orhan dinle izle Sevcan Orhan - Sen de Gel Albüm Adı : Bir Türküydü Yaşamak Yaylalardan ovalardan A yarim in de gel Yayan değil kıratına A Yarim bin de gel Anan geldi baban geldi Dayın g..

  • PengoTV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce