#4 bin infaz

Taksi şoförü değil, dolandırıcı! 02:03

Taksi şoförü değil, dolandırıcı!

BU PARA YIPRANMIŞ DEDİ, YALANINA ARACINDAKİ TURİSTİ DE İNANDIRDI... TOMAR TOMAR PARAYI GÖRÜNCE DE EL ÇABUKLUĞUYLA 4 BİN DOLARI CEBİNE ATTI... TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN TURİSTİ DOLANDIRDIĞI O ANLARI, ARAÇ KAMERASI AN BE AN KAYDETT..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Kazazedeye sigorta şoku! 01:53

Kazazedeye sigorta şoku!

OTOMOBİLİNİ SİGORTALATANLAR DİKKAT! EN KAPSAMLI PAKETİ SEÇİP ARACINA KASKO YAPTIRAN ADAM, KAZA SONRASI BİR KURUŞ ALAMADI... 90 BİN LİRALIK ZARAR YÜZÜNDEN EVLİLİK PLANI BİLE SUYA DÜŞTÜ.....

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Sadece konuşarak para kazanıyor! 02:06

Sadece konuşarak para kazanıyor!

DÜNYA BU ADAMI KONUŞUYOR; HİÇBİR İŞ YAPMADAN GÜNDE ORTALAMA 2 BİN 500 LİRA KAZANIYOR.. KENDİNİ KİRALAYAN ADAM' LAKABIYLA TANINAN O JAPON, SALGINDA ŞÖHRETİNE ŞÖHRET KATTI. PANDEMİ YALNIZLARI İLE SADECE SOHBET EDEREK SERV..

Evde paketleme işi yalan çıktı! 01:58

Evde paketleme işi yalan çıktı!

EV KADINLARININ KABUSU OLAN SAHTEKARLAR BU KEZ ANKARA'DA YAŞAYAN SAFİYE BOZKURT'U TUZAĞA DÜŞÜRDÜ. EVDE PAKETLEME İŞİYLE AYDA 2 BİN 500 LİRA KAZANMAYI BEKLEYEN KADIN, PARA KAZANMAK BİR YANA, DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRDI...

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Yine estetik operasyon faciası! 02:05

Yine estetik operasyon faciası!

'KARNIMDA SANKİ BİR ŞEY PATLAMIŞ GİBİ'... BU SÖZLER DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULMAK İSTERKEN,, BİN PİŞMAN OLAN BİR KADINA AİT... İDDİAYA GÖRE, GEÇİRDİĞİ ESTETİK OPERASYON FACİAYLA BİTTİ. KARNINDA DELİK OLUŞAN KADIN, ÜZÜNTÜD..

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı 06:02

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı

Bursa'da bir iş adamı bugünkü değeri 1 milyon 600 bin liralık cipi sıfır kilometre satın aldı. Aracı 8 kez yolda kalınca hukuk mücadelesi başlattı..

Özer için çember daraldı! 02:11

Özer için çember daraldı!

EMNİYET , KRİPTO PARA VURGUNUNDA 391 BİN KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLEN FARUK FATİH ÖZER'İN PEŞİNDE.. ARNAVUTLUK'TA SAKLANDIĞI EV BASILDI, 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI. ÖZER'İ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRER..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş 00:42

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı. Ciğerci'nin mayolu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya fenomeni Selin..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Evlilik vaadiyle dolandırıldı 02:01

Evlilik vaadiyle dolandırıldı

EV ALMAK İÇİN TANIŞTIĞI EMLAKÇI KADINA GÖNLÜNÜ KAPTIRAN ADAM, EVLİLİK HAYALİ KURARKEN KENDİNİ MAHKEMEDE BULDU... '328 BİN LİRA DOLANDIRILDIM' DEDİ, DAVA AÇTI...

Arnavutköy'de kıraathanede 21 kişi yakalandı 00:25

Arnavutköy'de kıraathanede 21 kişi yakalandı

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince korona virüs salgını kapsamında işyerlerine yapılan denetimlerde, kıraathanede bulunan 21 kişiye 72 bin lira idari para cezası kesilirken, kıraathane mühürlendi...

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Göksel - Bu da Geçecek 04:25

Göksel - Bu da Geçecek

Göksel - Bu da Geçecek Dinle Söz - Müzik: Göksel & Mabel Matiz Düzenleme: Alper Erinç Yönetmen: Murat Onbul Şarkı Sözleri: Bu da geçecek biliyorum ah Kara güneşten gün doğacak Kırılınca kör kapılar Bu taşlarda güller ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kumar baskınında ilginç saklanma yöntemi! 01:23

Kumar baskınında ilginç saklanma yöntemi!

Kırıkkale'de bir dernekte kumar oynayanlardan biri baskında polise yakalanmamak için yerinden söktüğü mutfak kapısını odanın köşesine götürerek arkasına saklandı. Covid-19 tedbirlerini ihlal eden 14 kişiye toplamda 87 ..

Ofiste tuzak! 02:06

Ofiste tuzak!

BİR KARGO ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORDU. İDDİAYA GÖRE MESAİ ARKADAŞLARINI PARA KAZANDIRMA VAADİYLE KANDIRDI. YAKLAŞIK 300 BİN LİRALARINI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI. BAŞLARINA GELENİ İŞ İŞTEN GEÇİNCE ANLAYAN MAĞDURLARI ŞOKTAYDI.....

Şeytana paketlenmiş taş atılacak! 02:01

Şeytana paketlenmiş taş atılacak!

SUUDİ ARABİSTAN HÜKÜMETİ 60 BİN HACI ADAYININ, KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLECEĞİNİ DUYURDU. HAC İBADETİ İÇİN KORONA TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK ..ŞEYTAN TAŞLAMA SIRASINDA SOSYAL MESAFE KORUNACAK, ÖZEL STERİL POŞETE KO..

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum günü partisi verdiler 02:01

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum gü

Harbiye’de yasağa rağmen gece yarısı bir restoranda doğum günü partisi düzenleyen gruba polis ekipleri baskın düzenledi. Doğum günü partisi ve baskın anları kameralara yansırken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri içe..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..