#4 bin infaz

AHIRDA ÜRETİLEN SALÇAYI SATACAKLARDI 01:04

AHIRDA ÜRETİLEN SALÇAYI SATACAKLARDI

ADRESE YAPILAN BASKINDA PLASTİK BİDONLARA KOYULMUŞ 52 BİN 409 KİLOGRAM SALÇA BULUNDU..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

301 km hızla radara girdi! 01:15

301 km hızla radara girdi!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 301 km hızla ilerleyen bir motosikletli radara yakalandı. Bin 339 TL para cezası kesilen Ş.D., 301 km hızla radara yakalandığı anları, sosyal medyadan hesabından paylaştı...

Ne yaptın yoğurtçu 01:15

Ne yaptın yoğurtçu

KIRIKKALE'de yoğurt dağıtmak için karantina ihlali yapan aynı aileden 3 koronavirüs temaslısına 12 bin 150 lira ceza kesildi...

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV 03:43

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwoo Yun, Youngwoo Lee 2nd AC: Eunki Kim 3rd AC: ..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

KARANTİNA SÜRESİ BİTMEDEN YOLCULUK YAPTI 00:50

KARANTİNA SÜRESİ BİTMEDEN YOLCULUK YAPTI

KURALLARI İHLAL EDEN YOLCU İLE OTOBÜS FİRMASINA TOPLAM 8 BİN 100 LİRA CEZA KESİLDİ...

İstanbul'da film gibi gasp 01:45

İstanbul'da film gibi gasp

İSTANBUL KAĞITHANE'DE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR GASP YAŞANDI BUGÜN... ELİ BIÇAKLI ÇETE, KURYENİN ÇANTADA TAŞIDIĞI 10 BİN DOLARI ÇALIP KAÇTI... KURYE PEŞLERİNE DÜŞÜNCE, MACERA KİLOMETRELERCE SÜRDÜ...

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ 01:42

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ

BOLU'nun Gerede ilçesinde, internet üzerinden 1500 liraya anlaştığı Bayram Yılmaz'a (40) otomobil jantı yerine banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 T..

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı 01:24

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı

''EN ÇOK ÇÖP ŞİŞ YEME' YARIŞMASINDA YENİ BİR REKORA İMZA ATILDI. KADIN YARIŞMACI 37 DAKİKADA 240 ÇÖP ŞİŞ YEDİ... VE 13 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ KAZANDI...

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Asgari ücret zammına vatandaş ne diyor- - #SözMilletin 05:41

Asgari ücret zammına vatandaş ne diyor- - #SözMilletin

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) ev sahipliğini yaptığı komisyon, bugün dördüncü ve son kez toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret yeni tutarını açıkladı. 4 bi..

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti 02:43

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun” dedi. 2021 yılı asgari ücreti de net 2...

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi 01:40

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi Sahte içki can almaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ilde hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Ekiplerin eş zamanlı başlattığı operasyonda 342 adre..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

Yaşlılara bankamatik tuzağı! 02:05

Yaşlılara bankamatik tuzağı!

VİCDANSIZ DOLANDIRICI, ATM'LERİN ÖNÜNDE TUZAK KURDU. EMEKLİ, ENGELLİ, YARDIMA MUHTAÇ DEMEDİ... UTANMADAN, YÜZÜ KIZARMADAN, YARDIM BAHANESİYLE 38 KİŞİDEN YAKLAŞIK YÜZ BİN LİRA ÇALDI...

Kadıköy’de şalvarlı hırsızlar balık tezgâhını boşalttı 03:07

Kadıköy’de şalvarlı hırsızlar balık tezgâhını boşalttı

Kadıköy'de bir balıkçı dükkânına gelen şüpheli şahıslar, tezgâhta duran balıkları şalvarlarına doldurarak çaldı. Çaldıkları bin liralık balıkla kayıplara karışan şüphelilerin hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı..

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR! 01:56

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR!

Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu te..