#4 bin infaz

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi 00:55

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi

Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağları, 7 günlük yolculuğunun ardından Mersin'e ulaştı. Mersin'in 5 mil açığında özel bir firmaya ait platforma yanaşan gemi, 6 bin 99 ton ayçiçek yağı yükünü, firmanın depolarına boşaltacak..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) 03:25

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.)

BTS 방탄소년단 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Pul..

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü 03:06

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 katlı evin zemin katındaki garajda çıkan yangında otomobil küle döndü. Yangında can kaybı yaşanmazken 150 bin TL civarında zarar olduğu belirtildi...

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyaları Aldılar 02:26

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyalar

İstanbul Kadıköy'de 81 yaşındaki L.D., kendini polis olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldı. L.D.'nin 1.5 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları çalınan dolandırıcıların daha önce de başka bir kişiden aynı yönt..

Kuaför Patronunu Soydu 02:03

Kuaför Patronunu Soydu

İSTANBUL'DA KUAFÖR DÜKKANI İŞLETEN BİR KADIN, ÇALIŞANININ TUZAĞINA DÜŞTÜ... EKMEK KAPISINA İHANET EDEN KUAFÖR USTASI, HIRSIZLIĞA SOYUNDU... 100 BİN LİRA ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor 05:53

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor

Sultanahmet Meydanı'nda bulunan 2 bin 500 yıllık Yılanlı Sütun için restorasyon ve konservasyon çalışmaları başladı. Çalışmaları anlatan İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı İrem Bül..

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı 02:02

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE, HIRSIZLAR BİR OTOMOBİLİN İÇİNDEN 20 BİN LİRALIK ELEKTRONİK EŞYA ÇALDI.. O EŞYALARDAN BİRİ DE, KABLOSUZ KULAKLIKTI.. HIRSIZLARIN YAKALANMASINI, O KULAKLIK SAĞLADI.. İŞTE, FİLM GİBİ OLAYIN AYRINTIL..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Kiralıklar Uçtu 02:40

Kiralıklar Uçtu

SON ZAMANLARDA TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KONULARINDAN BİRİ DE ARTAN KİRALAR. İSTANBUL'DA KİRA ORTALAMASI 6 BİN 500 LİRAYA ÇIKTI... ÜSTELİK BOŞ EV BULMAK DA ZORLAŞTI... MANZARANIN, İŞE YAKINLIĞIN ARANDIĞI O KRİTERLİ GÜ..

İspanya’da Piyasa Değeri 29 Milyon Euro Olan Binden Fazla Sondurulmuş Hayvan Ele Geçirildi 03:07

İspanya’da Piyasa Değeri 29 Milyon Euro Olan Binden Fazla Sondurulmuş

İspanya'nın Valencia şehrinde düzenlenen operasyonla bir işadamına ait piyasa değeri 29 milyon euro olan bin 90 adet dondurulmuş hayvan ele geçirildi. Yetkililer, 400'den fazla hayvanın koruma altındaki türlere ait olduğ..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Tüp Deposunda Patlamalar Peş Peşe Geldi Facianın Eşiğinden Dönüldü 01:01

Tüp Deposunda Patlamalar Peş Peşe Geldi Facianın Eşiğinden Dönüldü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir evin deposunda bulunan yaklaşık bin adet tüpten bazılarının patlamasıyla ev alev topuna döndü. Olayda can kaybı olmazken facianın eşiğinden dönüldü...

Tayvan'da Dev Ton Balığı Rekor Fiyata Satıldı 01:18

Tayvan'da Dev Ton Balığı Rekor Fiyata Satıldı

Tayvan'ın güneydoğusunda yer alan Pintung kentinde yılın ilk mavi yüzgeçli ton balığı, 1 milyon 87 bin liralık rekor fiyata alıcı buldu...

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böyle Gönderiliyor 06:00

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böy

Türkiye genelinde bulunan 25 Geri Gönderme Merkezi'nde yaklaşık 17 bin düzensiz göçmen bulunuyor. Türkiye'de yakalanan kaçak göçmenlerin yaklaşık yüzde 50'si ülkelerine geri gönderiliyor...

İzmir Şehir Hastanesi Ekim Ayında Tamamlanıyor 05:58

İzmir Şehir Hastanesi Ekim Ayında Tamamlanıyor

İzmir Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yüzde 86 oranında tamamlandı. 2 bin 60 yataklı hastanenin, Ekim ayında hizmet vermeye başlaması planlanıyor...

Büyük Rus Saldırısı Başladı 02:39

Büyük Rus Saldırısı Başladı

BÜTÜN DÜNYA ELİ YÜREĞİNDE O ANI BEKLİYORDU. RUS ORDUSUNUN BEKLENEN BÜYÜK SALDIRISI İŞGALİN 55. GÜNÜNDE BAŞLADI. YAKLAŞIK 150 BİN ASKER, CEPHE HATTI BOYUNCA HAREKETE GEÇTİ. OBÜSLER, FÜZELER UKRAYNA MEVZİLERİNE YAĞMUR GİBİ..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı 05:55

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2022 yılı içinde 41 bin düzensiz göçmenin geçişinin engellendiğini belirterek, “Sosyal medyada eski görüntüler yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biz o bölgede..

Gerçek kuyumcuda ortaya çıktı 06:22

Gerçek kuyumcuda ortaya çıktı

Kırıkkale'de bir kuyumcu, altınlarını bozdurmak için iş yerine geldiği 73 yaşındaki adamın 257 bin lirasını kendisini başkomiser olarak tanıtan dolandırıcıya kaptırmasını engelledi...

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü 01:56

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü

Bursa'da Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde ısı yalıtım fabrikasındaki yangın 3 saatlik çalışmanın ardından tamamen söndürüldü. 20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve yangında hurdaya dönen fabrika havadan görü..