#4 kişi

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin yas tutuyor 00:54

Berlin yas tutuyor

Berlin tırın Noel panayırına girmesi sonucu ölen 12 kişi ve yaralıları andı. Vatandaşlar olay yerine çiçek bıraktı, mum yaktı...

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü! 01:27

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü!

Kolombiya'nın Puerto Carreno kentinde bir nakliye uçağının kalkıştan hemen sonra düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kolombiya Sivil Havacılık Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Puerto Carreno kentinden Bogota'ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Önce Kavga ...sonrası İzlenmeye çok değer 00:48

Önce Kavga ...sonrası İzlenmeye çok değer

Rusyada seyir halindeki iki kişi. arabalarından inip dövüşüp ..daha sonra öpüşüp barışıyorlar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Son 18 Ayda Meydana Gelen Saldırılar 01:18

Türkiye'de Son 18 Ayda Meydana Gelen Saldırılar

Türkiye son 18 ay içerisinde çok sayıda saldırının hedefi olurken, bu saldırılarda 497 kişi yaşamını yitirdi, yaralananların sayısı da 2.000'i geçti. bbc..

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle 1:30:29

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle

Birbirini tanımayan altı kişi, tüm detayları ile planlanmış bir banka soygununda bir araya gelirler. Yapacakları tek bir hata her şeyin seyrini değiştirmeye yetecektir. Peki bu soygunda yer almaları bir tesadüf müdür? Yo..

  • Film İzle tarafından
  • 6.901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi 00:30

Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi

Almanya’nın Augsburg şehri İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bir bombanın bulunması üzerine Noel günü tahliye edildi. Ülkede savaş yıllarından bu yana gerçekleştirilen en büyük tahliye işleminde 54 bin kişi geçic..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek 00:22

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın başkenti Berlin'de, metro istasyonunda bir kişi kadına tekmeli saldırı düzenlemişti. Sınırları zorlamaya çalışan bu yavşak takımları şimdide Hollanda'da zenci bir kadına arkadan yaklaşıp t..

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahile zorunlu iniş yaptı 00:46

Sahile zorunlu iniş yaptı

Üç kişi taşıyan küçük bir uçak, Tenerife adasındaki Las Teresitas plajına zorunlu iniş yaptı...

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Hindistan'ın en büyük kömür madenlerinden birinde çökme- en az 9 ölü 00:47

Hindistan'ın en büyük kömür madenlerinden birinde çökme- en az 9 ölü

Hindistan'ın doğusundaki Jharkhand eyaletinde bir kömür madeninde meydana gelen çökmede en az 9 kişi yaşamını yitirdi. Kurtarma çalışmaları devam ederken, devlete ait Coal India Limited'in sahibi olduğu Lalmatia Açık Kö..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer 05:34

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer

Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı Ne de haklıymış meğer Aşk uğruna yananlar..

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerin hikayeleri 01:55

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerin hikayeleri

İstanbul'daki Reina gece kulübüne yeni yıl kutlamaları sırasında düzenlenen saldırıda 11'i Türkiye vatandaşı 39 kişi hayatını kaybetti. Bazıları eğlenmek için oradaydı, bazıları ise çalışıyordu. Saldırıda hayatını kaybed..

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı 00:35

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı

Hindistan'ın Batı Bengal bölgesinde yemek arayışıyla şehre gelen leopar büyük panik yarattı. İnsanların ağ atarak yakalamaya çalıştığı leopar bir fırsatını bulup kaçınca kent ayaklandı. Yaşanan olay kameralara böyle yans..

  • PITIRCIK tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine ABD , Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak Şiddeti Gösterdiler 01:06

Yine ABD , Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak Şiddeti Gösterdiler

Olay Facebook'ta canlı verilirken Zenci Adamın acıdan beyazlara ve Trumpa küfür etti. bu Genç adama şiddet gösteren 4 kişi Chicago polisi tarafından yakalandı. Dört zanlı diğerlerinin yanı sıra, nefret suçu ile suçlanıyo..