#4 kişi

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..

Irak Ambarda En Az 6 Iraklı Asker Öldü 00:47

Irak Ambarda En Az 6 Iraklı Asker Öldü

Irak’ın Bağdat batısında bulunan Anbar bölgesinde İşidli(deaşlı) teröristlerle savaşan en az 6 Iraklı askerin öldüğü ve 16 kişi yaralandı...

Ağaç Kesmenin En Kolay Yolu 00:20

Ağaç Kesmenin En Kolay Yolu

Ağaç kesen birkaç kişi, ağacı keserken devrileceği yeri belirlemek için ilginç bir yol denedi. Ağaç, önüne koyulan tahta parçası ile kesildikten sonra direk aşağıya doğru kaydı..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toplarla Konser Verir Gibi Org Çalmak 00:19

Toplarla Konser Verir Gibi Org Çalmak

Görüntüde eline aldığı toplarla etrafında 100 kişi varmış gibi ustaca çalan adamı izlicez.Bu güzel şovu alkışlıyoruz.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı 03:00

Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Bahçelievler’de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara ka..

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada 03:01

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Avcılar’da bir kişi hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazı kılar gibi yaptıktan sonra camide namaz kılan vatandaşın çantasını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Husumetli Olduğu Şahsa Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı! 00:43

Husumetli Olduğu Şahsa Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı!

Bahçelievler'de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara ka..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Büyük Balık Küçük Balığı Yemek Üzereyken Dondu 01:02

Büyük Balık Küçük Balığı Yemek Üzereyken Dondu

Buz tutan bir gölde balık tutmaya gelen birkaç kişi ilginç bir durum ile karşılaştı. Bir balı ağzında küçük bir balık ile donmuş halde bulundu..

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı! 00:43

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı!

İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'nde bir güvenlik kamerasına yansıyan olayda sırt çantalı olduğu görülen kişi, karşı yönden gelen başörtülü kadına çarpıyor. Tepki gösterdiğinde aldığı yumrukla neye..

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu  8 Ölü 00:53

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu 8 Ölü

Kamerun'un Anglofon bölgesindeki (İngilizce konuşulan) bağımsızlık protestoları sırasında askerler tarafından en az 8 kişi öldürüldü...

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası  4 Yaralı 02:15

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası 4 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde tur minibüsü kırmızı ışıkta duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 3'ü Alman uyruklu 4 kişi yaralandı..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı 01:03

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof ve havai fişek atan bir kişi, polis tarafından vurularak yakalandıktan sonra yattığı Sincan Cezaevi'nden kaçtı. Kurulan özel terör ekibi, hüküml..

Öğrencileri Taşıyan Araç Kaza Yaptı 12 Yaralı 03:38

Öğrencileri Taşıyan Araç Kaza Yaptı 12 Yaralı

Gaziantep'te öğrencileri taşıyan bir araç kaza yaptı. İki aracın karıştığı kazada, 7'si öğrenci 12 kişi yaralandı...

Otel Parasını Ödememek İçin Ölümü Göze Aldı! 00:37

Otel Parasını Ödememek İçin Ölümü Göze Aldı!

Çin'de kaydedilen görüntülerde, bir kişi otel ücretini ödememek için 19. kattan telefon kablolarını kullanarak kaçmaya çalışıyor...