#40 metreden kızlara hava atmak İçin atlayan türk gençleri

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü 02:34

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü

Almanya’da yetişen Türk gençleri arasında Türkiye'de üniversite eğitimi almak ilgi çeken seçeneklerden biri. Başta vakıf üniversiteleri olmak üzere Türk üniversieteleri bu gençlere kendilerini tanıtabilmek için Avrupa’da..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ramazan Davulculuğunda Çığır Açan Gençler 01:06

Ramazan Davulculuğunda Çığır Açan Gençler

Ramazanda farklı bişey düşünen insanları sahura uyandırmada level atlayan gençleri seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

En İyi Gösteri Uçuşu Ödülünü Solotürk Kazandı 00:46

En İyi Gösteri Uçuşu Ödülünü Solotürk Kazandı

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, bu kez Slovakya semalarındaydı. 23-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Slovakya Uluslararası Hava Gösterisi'ne 14 ülke katıldı. 300 bin izleyici önünde SOLOTÜRK imkan..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Dinlendirici ve Şahane Müzik Keyfini Stresinizi ATabileceksiniz 3:01:51

Dinlendirici ve Şahane Müzik Keyfini Stresinizi ATabileceksiniz

Stres atmak için en iyi müzik..

  • PengoTV tarafından
  • 3.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı HD) 08:02

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı H

Nazende Sevgilim (Azerbaycan) - Birlik İçin Oku Türkiye Türkçesi Altyazılı Pantürkizm, Пантюркизм, Panturkism, Turanizmus, Panturquismo, Türk Tarihine Dair Kaynaklar, Yolların Sonu Video, Türkçü Belgesel, Türkçü Film, Tü..

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı 07:56

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gençleri pilot olmaya davet ederek, İlk girişinizde 12 bin lira maaşla başlıyorsunuz, 50 bin lira maaşa kadar çıkan bir ücretiniz var. Meslek yüksekokulu, dört yıllık bir okul ..

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce