#40 metreden kızlara hava atmak İçin atlayan türk gençleri

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4 00:54

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4

Hardcore action RPG The Surge is about to receive brand new content with a major new expansion! A Walk in the Park is coming December 5 to PlayStation®4. Watch today’s Teaser Trailer to get a first glimpse of the amuseme..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Söz | 36.Bölüm 2:22:49

Söz | 36.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nDerman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.nYolun sonuna geldiğini anlayan Çolak (Serhat Kılıç) gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah (Mehmet Özgür) v..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki  Kandil Bölgesine Harekat 01:36

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Kandil Bölgesine Harekat

TSK: Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütüne ait barınaklar imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava hareka..

Solotürk F-16'larla Nefes Kesti 01:20

Solotürk F-16'larla Nefes Kesti

Antalya'nın fethinin 811. Yılı etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri'nin (TSK) gösteri ekibi SOLOTÜRK, gösteri uçuşu yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği gösteride Hava Pilot, F-16 savaş uçağıyla yaklaşık 30 dak..

SOLOTÜRK Malta semalarında! 01:15

SOLOTÜRK Malta semalarında!

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, 26. Uluslararası Malta Hava Şovu'nda gösteri uçuşu icra etti...

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Cengiz Ünder, Moldova Karşısında Attığı Muazzam Golle Geceye Damga Vurdu 00:30

Cengiz Ünder, Moldova Karşısında Attığı Muazzam Golle Geceye Damga Vur

A Milli Takımımızın Moldova karşısında Cengiz Ünder yaklaşık 25 metreden attığı muhteşem golle geceye damgasını vurdu...

Ronaldinho Yaptığı Asist İle Yine Adından Söz Ettirdi 00:17

Ronaldinho Yaptığı Asist İle Yine Adından Söz Ettirdi

Barcelona ve Real Madrid efsaneleri maçında Ronaldinho maça damgasını vurdu. Maçın 7. dakikasında 30 metreden yaptığı asist ile seyircileri büyüledi...

Attığı Gole Kendini Bir Türlü İnandıramayan Futbolcu 00:35

Attığı Gole Kendini Bir Türlü İnandıramayan Futbolcu

Cerezo Osaka takımının sol beki Yusuke Maruhashi 70 metreden attığı golle Japonya'ya damga vurdu...

  • En Yeniler tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokakta Amerikan Futbolu Oynamak - Remi Gaillard 02:04

Sokakta Amerikan Futbolu Oynamak - Remi Gaillard

Fransa nın anarşiği remi gaillard,televizyonda amerikan futbolu seyrederken ''neden sokakta oynanmaz bu spor'' demiş ve işe koyulmuş. Sokakta bulduğu bilumum zerzavat ile fransanın dar ve toz kokulu sokaklarında amerikan..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pekin'de Bungee Jumping Yapan Kızın Halatı Koptu 00:26

Pekin'de Bungee Jumping Yapan Kızın Halatı Koptu

Pekin'de yer alan Shidu doğa parkında bungee jumping yapmak isteyen 17 yaşındaki adrenalin tutkunu genç kız 50 metreden atlayışını gerçekleştirmiş. Kısa bir süre sonra halatların kopmasıyla atlayışın yapıldığı platformun..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lazaros'tan Muhteşem Frikik Golü! 00:25

Lazaros'tan Muhteşem Frikik Golü!

AEK Atina'nın Olympiakos'u 3-2 mağlup ettiği maçta AEK'lı Lazaros Christodoulopoulos, 40 metreden adrese teslim frikik golü kaydetti...

Orta Sahadan Kaleciyi Böyle Avladı! 00:26

Orta Sahadan Kaleciyi Böyle Avladı!

Güney Kıbrıs liginde, Paphos ve Ermis takımları arasında oynanan karşılaşmada yaklaşık 55 metreden şık bir gol atıldı. Maçın 11. dakikasında Ermis formalı Giorgos Georgiadis orta saha çizgisinin yakınlarından Paphos takı..

Gülben Ergen Eski Eşi Erhan Çelik Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı! 01:57

Gülben Ergen Eski Eşi Erhan Çelik Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Gülben Ergen Eski Eşi Erhan Çelik Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı! 50 metreden Fazla Yaklaşamaz..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli Genç ile Ayının Muhteşem Dostluğu 01:20

Engelli Genç ile Ayının Muhteşem Dostluğu

Rusya'nın Moskova şehrinde yaşayan Aleksandrov isimli genç, Nizhegorodsky sirkinde gösteri sırasında 18 metreden yere düşüp İki bacağı ve bir kolunu kırmış. Aleksandrov sirkte büyütüp beslediği ayı ile büyük bir dostluk ..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Atış Bu Adam Nerede 00:46

Sosyal Medyayı Sallayan Atış Bu Adam Nerede

200 metreden av tüfeğiyle hedefi vuran bir avcının görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Nereden atış yaptığı ilk başta anlaşılamayan adam hedefi vurduktan sonra ortaya çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce