#40 metreden kızlara hava atmak İçin atlayan türk gençleri

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

Her Ayrıntısıyla Türk Oyunu Harekat TTZA (BOS 1.BÖlüm) 10:34

Her Ayrıntısıyla Türk Oyunu Harekat TTZA (BOS 1.BÖlüm)

Uygulamanın linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devlaps.harekat_ttza Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda TTZA'yı inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inş..

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi 05:26

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi "Comodo Mobil Anti

Uygulamanın linkleri https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comodo.cisme.antivirus https://apps.apple.com/tr/app/comodo-mobile-security/id1448853386?l=tr Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Comodo..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle 1:58:32

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir hava üsteğmeni ile bir ağa kızının aşk öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Sadık Şendil, Halit Refiğ, Bülent Oran Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Ekrem Bora, Sami Hazinses, Göksel Arsoy, ..

Türk Yıldızlarından Saygı ve Selamlama Uçuşu 01:10

Türk Yıldızlarından Saygı ve Selamlama Uçuşu

Hava kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, gökyüzündeki kahramanlarımız, bir kez daha bulutların üstündeydi...

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Kızlar Sınıfı İlyas Salman Münir Özkul Türk Filmi İzle 1:28:31

Kızlar Sınıfı İlyas Salman Münir Özkul Türk Filmi İzle

Bir kız lisesinde öğrencilerle öğretmenler arasında geçen filmde, daha önce bir kız öğrenci ile ilişki kurduğu için okuldan kovulan öğretmenin yerine İlyas gelir. Önceki öğretmenin kovulmasını affetmeyen öğrenciler İlyas..

  • PengoTV tarafından
  • 7.403 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Komando Eğitimine Katıldım!! 19:30

Türk Komando Eğitimine Katıldım!!

TÜRK KOMANDO EĞİTİMİNE KATILDIM!! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün İstanbul Şile'de AirSatAcademy de Emekli Sat Komandosu Bülent Kuru'dan Sat Komandosu eğitimi aldık ve videosunu sizler için hazırladık iyi seyirler. ..

  • JET TV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 5 yıl önce
GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Hırsız Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:24:56

Sevimli Hırsız Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Sevimli Hırsız filmi, yönetmenliğini Kartal Tibet’in üstlendiği, filmin ana karakterlerini Kemal Sunal ve Nil Ünal’ın oynadığı, 1988 senesi yapımı olan bir Türk yeşilçam sineması filmidir. Sevimli hırsız izle filmini key..

  • PengoTV tarafından
  • 5.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Zalim 1970 Türk Filmi İzle 1:08:49

Zalim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babalarının intikamını almak isteyen siyam ikizi kardeşlerin öyküsünü konu edinir. Bizans tekfuru, Türklere vergi vermemek için Rus çarıyla anlaşır. Zalim’in öncülüğündeki Ruslar Amuryon şehrine saldırırl..

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

 Survivor 2017-Türk ve Yunan Takımları Parkura Böyle Geldiler 02:41

Survivor 2017-Türk ve Yunan Takımları Parkura Böyle Geldiler

Merakla beklenen an geldi. Türk ve Yunan takımları müthiş mücadele için parkura geldi. Acun Ilıcalı ve Sakis, Türk ve Yunan takımlarını tanıttı.....

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinirlenen Türk Kızı Neler Yapabilir - Scorp 11:19

Sinirlenen Türk Kızı Neler Yapabilir - Scorp

Sinirlenen türk kızlarının neler yapabileceğini arkadaşlarımız sizler için cevaplamış seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk İnternetinin En Pahalı Pizzasını Yaptırdık-Yediğimiz En Karışık Pizza 05:49

Türk İnternetinin En Pahalı Pizzasını Yaptırdık-Yediğimiz En Karışık P

Bu videoda Türk internetinde sipariş verebileceğimiz en pahalı pizzayı yaptırıyoruz. Bunun için de tüm malzemeleri koydurmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu aynı zamanda yediğimiz en karışık pizza...

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:13

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Tokatçı izle, Tokatçı full izle, Tokatçı hd izle, 10 Mart 1983 gösterimli merhum kemal sunal filmlerinden tokatçı ile devam ediyoruz. Hasan ağanın kızını yangın bir şekilde aşık olan saf ve temiz huylu osman kızı alamayı..

  • PengoTV tarafından
  • 17.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizans Oyunları Sansürsüz Türk Filmi İzle 1:41:18

Bizans Oyunları Sansürsüz Türk Filmi İzle

Bizans’ın barışçıl Kralı 3. Klitor, Mayalılara karşı bir hayranlık besler, eşi 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris, Mayalar’ın yükselişini durdurmak için haince bir planlar yapar .Bizanslı erkekleri, Maya kadınlarıyla soylar..

  • PengoTV tarafından
  • 10.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CNN Türk Spikeri Yaka Mikrofonunu Açmayı Unuttu 00:20

CNN Türk Spikeri Yaka Mikrofonunu Açmayı Unuttu

CNN Türk ekranlarında Bugün bültenini sunmak için kamera karşısına geçen CNN Türk spikeri Başak Şengül, canlı yayında talihsiz bir an yaşadı. Yaka mikrofonunu unutarak bülteni sunmaya başlayan Şengül, rejiden gelen uya..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Çok İzlenen Komik Türk Vine'ları 10:10

En Çok İzlenen Komik Türk Vine'ları

2016'nın ilk ayında en çok izlenen komik Türk vineları sizler için hazırladık. Özenle seçilmiş en komik 10 0vine videosu sizleri doyasıya güldürecek. Bizi takipte kalın. İyi seyirler :)..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle 1:42:44

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle

Konusu : İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin d..

Türk Telekom'a ilk Kez Gelen Gurbetçi Taraftar 00:55

Türk Telekom'a ilk Kez Gelen Gurbetçi Taraftar

Galatasaray maçını izlemek için ilk defa Türk Telekom stadyumuna gelen ve hayalini gerçekleştiren gurbetçi taraftarın duygu dolu anları kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce