#40 metreden kızlara hava atmak İçin atlayan türk gençleri

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinaye..

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle 1:10:12

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zeynel Ağa'ya karşı köylülerin haklarını koruyan Ayşe’nin mücadelesi anlatılır. Zeynel Ağa, köylüleri haraca bağlar ve karşı çıkanları da zor kullanarak sindirir. Ağa, kendisine karşı gelen Demirci Ahme..

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu) 48:21

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu)

Hemşire Melek ve Berber Ali'den süslü bir komedi. Yapımcı : Necdet Barlık, Abdurrahman Keskiner Yönetmen : Ülkü Erakalın Senarist : İhsan Yüce Tür : Macera, Komedi Yapım Yılı : 1975 Oyuncular Ali Poyrazoğlu Melek Görg..

  • Tv Series tarafından
  • 9.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.738 görüntüleme
  • 5 yıl önce
NASA'daki Tek Türk Bilim Kadını Uzay Teleskobu Projesini Anlattı 05:59

NASA'daki Tek Türk Bilim Kadını Uzay Teleskobu Projesini Anlattı

NASA Uzay Teleskobu Projesi Başkanı Prof. Dr. Feryal Özel, bir konferans için İstanbul'a geldi. NASA için çok önemli bir projenin başında olan Prof. Özel, sorularını yanıtladı...

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi 00:57

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi

1 Fincan için . -1 fincan maden suyu -2 cay kaşığı kahve -2 kare çikolata (sütlü ya da bitter) . Kenar Süslemesi için . -Benmari usulü eritilmiş çikolata -Renkli şekerlemeler..

Hollanda’da Polis Köpeğinin Yaraladığı Türk Konuştu 03:04

Hollanda’da Polis Köpeğinin Yaraladığı Türk Konuştu

Hollanda polisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek için toplanan vatandaşları dağıtmak için kullandığı polis köpeğinin ısırdığı Hüseyin Kurt'u vatandaşlar yalnız bırakmadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jiletle Sakal Tıraşı Olan Türk Kızı 00:46

Jiletle Sakal Tıraşı Olan Türk Kızı

Kadınlar yüzlerini kazır mı? Kadınlar yüz tıraşı olur mu? Kadınlar neden sakal tıraşı oluyor? Genç görünmek için kadınlar jiletle yüz traşı olurmu? gibi sorular kafanızı kurcalayabilir. Ama kadınların da jiletle yüz saka..

  • JET TV tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu 00:59

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu

Bir askerimiz kırsal alanda patates kızartması için hazırlık yapıyor. Önce patateslerin bulunduğu poşete Nusret'in ete vurması gibi vuruyor. Ardından tavaya attığı patateslerin üzerine Nusret gibi tuz serpiyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Dizilerinin Birbirinden Güzel 12 Kadın Oyuncusu! 03:00

Türk Dizilerinin Birbirinden Güzel 12 Kadın Oyuncusu!

Özellikle son günlerde rol aldıkları diziler sayesinde,yıldızı parlayan genç oyunculardan en dikkat çekenlerinin 12 tanesini sizler için derledik.Umarım sizde bu fikirlerimize katılırsınız...

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Yaşta Vefat Eden Türk Ünlüler! 05:19

Genç Yaşta Vefat Eden Türk Ünlüler!

Genç yaşlarında kimi geçirdiği rahatsızlıklardan yada kazalardan sonra hayata veda eden ünlülerimizi sizler için derledik.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen' 00:54

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen'

Bir süre önce sosyal medyaya düşen ABD'li bir öğretmenin öğrencilerini motive etme amaçlı her biri için özel olarak geliştirdiği selamlaşma yöntemi çok konuşulmuştu. Düşüncesi ile büyük beğeni kazanan o ABD'li öğretmenin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Televiyonlarına Damga Vuran O Sahne 01:00

Türk Televiyonlarına Damga Vuran O Sahne

Küçük İbo dizisinin en çok şaşırtan bölümü.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

Türk Kızı Nil Çakırcı'nın Harvard Başarısı 01:45

Türk Kızı Nil Çakırcı'nın Harvard Başarısı

Dünyanın en saygın üniversitelerinden Harvard, Türkiye’den Nil Çakırca’yı yüzde 100 burslu kabul etti. Nil, ailesi ve arkadaşlarını anlattığı başvuru yazısında lise 1’inci sınıfa kadar akıllı telefonu olmadığı için arkad..

  • En Yeniler tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman 00:47

Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..

Türk Polisinin Toma ile Çocukları Serinletmesi 00:25

Türk Polisinin Toma ile Çocukları Serinletmesi

Yoğun sıcaklarla boğuşan doğu illerinde çocuklar, sıcaktan bunalıp TOMA operatörü polise serinlemek istediklerini söylüyorlar ve hayat onlar için bir anda güzelleşiyor...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 11. Bölüm - Türk Ve Romen Takımları Parkura Böyle Geldi 01:15

Survivor 2018 - 11. Bölüm - Türk Ve Romen Takımları Parkura Böyle Geld

Takımlar parkura coşkuyla geldi Türkiye - Romanya karşılaşması için takımlar parkur alanına sloganlar eşliğinde geldi...

  • BETA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızları Versus Fransız Kızları 03:34

Türk Kızları Versus Fransız Kızları

Ben Azamat. Rus vatandaşıyım. Birkaç yıldır hobi olarak hem Türkçe hem de Fransızca öğreniyorum ve seviyemi geliştirmek için İnternette Türklerle Fransızları bulmaya çalışıyorum..

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce