#40 yıl önce

Murat Boz Güzel Kızı Görünce Dayanamadı  O Ses Türkiye 02:52

Murat Boz Güzel Kızı Görünce Dayanamadı O Ses Türkiye

Elif, O Ses Türkiye'ye geçen yıl katıldığını ve Murat Boz'un kendisini Pocahontas'a benzettiğini söyleyince Murat Boz, Elif'i hatırladı. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atı..

  • BETA tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygazı’nın Oğlu Mu - Dna Raporu Çıktı - Gerçekler Ortaya Çıktı 01:17

Hale Soygazı’nın Oğlu Mu - Dna Raporu Çıktı - Gerçekler Ortaya Çıktı

İki yıl önce bir tv programına katılan Murat Şar, Hale Soygazi’nin yıllar önce kendisini terk eden annesi olduğunu iddia etmişti...

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlü Çiftten Üzücü Haber Geldi - Çiftin Bebekleri Hayatını Kaybetti 01:02

Ünlü Çiftten Üzücü Haber Geldi - Çiftin Bebekleri Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Murat Yıldırım, 3 Yıl Önce Iman Elbani İle Evlenmiş 3 Ay Önce De Bebeklerinin Olacağını Öğrenmişlerdi..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI 01:53

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI

4 yıl önce kaçarak evlendiği dini nikahlı kocasından 3 çocuğu oldu ancak genç kadının kocası kısa süre önce evden kaçtı 2 ayda bir aldığı 450 lirayla çocuklarını büyütmeye çalışan 24 yaşındaki Yağmur Kalıca ailesi de sır..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak 00:40

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak

Mannequin Challenge'ın Atasını Bulduk! 15 Sene Önce Çekilen Efsane Video Shaolin Soccer filmi bundan 15 yıl önce şimdilerde dünyayı kasıp kavuran Mannequin Challenge videolarının nasıl yapılacağını bizlere göstermiş. MAN..

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi 03:33

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Mahallesi'nde oturanlar evde sularının az aktığı, son dönemde ise sık su kesintileri yaşadıkları için mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi. ..

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç 02:20

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç

Hasan Kızıl Mardin Derik'te yaşıyor ve iki buçuk yıldır çevresindeki sakat, yürüyemeyen hayvanlara hayat veriyor. Kızıl'ın yolculuğu 2 buçuk yıl önce soğuk bir kış gecesi, misafirlerinin aracının motoruna sıkışan bir ked..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı 11:08

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Öteki Taraf'ın galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya birçok ünlü isim akın etti.Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği Öteki Ta..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..