#40 yıl önce

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Dizi Gerçek Mi Oluyor 03:56

Dizi Gerçek Mi Oluyor

Dizi Gerçek Mi Oluyor ABD'de amca ve yeğenine 11 yıl sonra cinayetten aklanma umudu doğdu...

Şeb-i Arus Törenleri Başladı 01:03

Şeb-i Arus Törenleri Başladı

Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Kandil uyandırma merasimi ve Sevgi ve hoşgörü yürüyüşü ile başladı...

Dünya 2017'ye Merhaba Dedi! 00:11

Dünya 2017'ye Merhaba Dedi!

Türkiye dahil bir çok ülke yeni yıla geri sayım için başlarken dünya 2017'ye merhaba demeye başladı. Avustralya'da bu yıl da yeni yıl için düzenlenen havai fişek gösterilerinde göz kamaştıran bir manzara vardı...

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve yeni hizmet binasının açılış töreninde konuştu...

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı 02:20

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı

Suikasta uğrayarak şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölümünün üzerinden tam 16 yıl geçti. Okkan, Diyarbakır'da, adının verildiği caddede ve memleketi Sakarya'da düzenlenen törenlerle anıldı. Diyarbakı..

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi 02:52

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görevlendirilmesi için hükümete verilen izin süresinin Anayasa'nın 92'nci maddesi uyarınca 10.02...

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü 01:38

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü

Buharlı tren 50 yıl aradan sonra İngiltere'nin kuzeyindeki hatlara geri döndü. Nostalji meraklıları, trenin ilk seferini izlemek için istasyonları doldurdu..

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest 05:16

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest

Evlilik yıl dönümlerinde gözde çiftin arkadaşları yalnız bırakmadı.Yakışıklı oyuncu eşine çok lüks bir araç aldı ve otomobilin içinden çekilen resimlerini sosyal medyada paylaştılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi 03:43

Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Van Kedisi Takip Sistemi çalışmasıyla derinin altına yerleştirilen çip sayesinde kediye ait tüm bilgilere ulaşılabiliyor..

Kadın ve Erkek Giyiminin 100 Yıllık Değişimi 02:25

Kadın ve Erkek Giyiminin 100 Yıllık Değişimi

Kadın ve Erkek giyiminin 100 Yıllık Evrimi Elbiselerin 100 yıl içinde yüz yıl içindeki evrimi Eski giyim stilleri kadın ve erkek eski giyim tarzları. 1900 lü yılların giym tarzı ve 2015 yılına kadar olan değişimi..