#40 yıl önce

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.723 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Hangimiz Sevmedik”in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’e ait. 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI 41:49

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER CW yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.7 olan dizinin ilk bölümü 09 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. Şuan 4. sezonu gösterimdedir. The 100 43 dakikalık bölüm..

  • Tv Series tarafından
  • 3.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:45

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy H

250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaüstü bilgisini, bugünkü Sleepy Hollow'u rahatsız eden şeytani güçleri yenmek için adamıştır. Ancak geçen sezonun iklim olaylarını takiben, Crane'in ..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..