#40 yıl önce

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri 20:16

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle 1:08:57

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir miras yüzünden işlenen cinayetin aydınlatılması konu edilir. Esad Bey, ölmeden önce mirasını açıklamaya karar verir. Bütün akrabalarını evine çağırır. Mirasının büyük kısmını üvey oğlu Murat’a, geri..

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle 1:28:00

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yıllar önce ayrılan iki kardeşin yollarının kesişmesi konu edilir. Yanık, Veli ve Tosun, Urfa’da sokak çalgıcılığı yaparlar. Yanık, İstanbul’dan bir iş için gelen Seher Yıldızı adında bir kadınla tanışı..

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.389 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle 1:18:08

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçlularla mücadele eden bir kahramanın hikâyesi anlatılır. Zagor, Vahşi Batı’da yaşayan bir kahramandır. Yardımcısı Çiko’yla kasabanın dışındı bir kulübede yaşamaktadır. Kanun kaçakları ve katillerin k..

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle 1:17:14

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, at yarışlarına meraklı olan bir kadının yaşadıklarını konu edinir. Gönül, at yarışlarında rakibi Cemil’e yenilir. Bu yüzden Necdet adında bir çiftlik sahibinden yeni bir at almak ister. Ancak Necdet istem..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..