#43 adrese

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu 01:08

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından ‘Hançer’ adı verilen operasyonda 4 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda internet üzerinden satışı yapılan 21 bin 714 adet kesici alet ele geçirildi. Ele..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polis FETÖ’cülerin Telefonunu Klozetten Çıkardı 01:03

Polis FETÖ’cülerin Telefonunu Klozetten Çıkardı

Muğla ve ilçelerinde FETÖ/PDY'nin yeni örgütlenmesine yönelik 15 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 21 kişi yakalandı...

Bu kaptanı atakta alkışlıyorum 02:08

Bu kaptanı atakta alkışlıyorum

Bilgi, beceri ve yetenek aynı şeyler midir? Çok bilgili ola bilirsin ,aynı zamanda beceriksiz ola bilirsin - bu koşulda muhakkak devirmişti köprüden)))) Ama becerikli olup, bilgili olmayan insanoğlu köprüden geçer de adr..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu 01:53

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı olarak çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu yapıldı. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...

Maraş Artık Kapalı Değil 01:45

Maraş Artık Kapalı Değil

Kuzey Kıbrıs'ta tarihi bir gün yaşandı. Kapalı Maraş'ın bir bölümü 46 yıl sonra kullanıma açıldı. Halk, bir zamanlar adanın göz bebeği olan adrese yoğun ilgi gösterdi...

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu 02:14

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih ve Kadıköy’deki 15 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon TL olan binlerce 'korsan kitap' ele geçirildi...

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı 04:21

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı

Adana'da polis ekiplerinin terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 600 polis’le 40 adrese eş zamanlı operasyon başlattı...

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon 00:53

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon

İstanbul'da terör örgütü El Kaide ve DEAŞ’a yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 7 İlçede önceden belirlenen birçok adrese yapılan operasyon sonucunda yabancı uyruklu 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı...

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Büyü çetesine operasyon! 02:07

Büyü çetesine operasyon!

SÖZDE MUSKA YAZARAK BÜYÜ YAPTIKLARINI İDDİA ETTİLER, PEK ÇOK KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER. ANKARA EMNİYETİ SURİYE'Lİ BÜYÜCÜ ÇETESİNE OPERASYON DÜZENLEDİ. 15 AYRI ADRESE BASKIN YAPILIRKEN EVLERDEN ÇIKANLAR POLİSİ BİLE ŞOK ETT..

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı 02:18

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Önceden belirlenen 23 adrese giren ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı...

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Gaziantep'te Deaş Operasyonu 02:08

Gaziantep'te Deaş Operasyonu

Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda, çok sayıda örgütsel malzeme bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şehitkamil ilçesinin 8 Şubat Mahallesi'nde önceden belirlenen 3 adrese eş z..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı 03:31

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu 05:56

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu

Operasyonda bir saunaya giren ekipler, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına alındı. Narkotik köpeği “Eros” ile yapılan aramalarda da 'skank' diye tabir edilen uyuşturucu madde el..

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON 00:35

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON

7 ADRESE EŞ ZAMANLI YAPILAN BASKINLAR SONUCU 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI..

TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ’A OPERASYON 00:58

TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ’A OPERASYON

EKİPLERCE 10 ADRESE DÜZENLENEN OPERASYONDA 6 ŞÜPHELİ GÖZ ALTINA ALINDI...

AHIRDA ÜRETİLEN SALÇAYI SATACAKLARDI 01:04

AHIRDA ÜRETİLEN SALÇAYI SATACAKLARDI

ADRESE YAPILAN BASKINDA PLASTİK BİDONLARA KOYULMUŞ 52 BİN 409 KİLOGRAM SALÇA BULUNDU..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü 00:36

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü

Sultangazi'de taciz ettiği kadının kocası Umut A.'yı (42) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Umut A, 22 Nisan'da 50. Yıl Mahallesi'nde, eşini taciz ettiği iddiasıyla hakkında k..

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..