#4x4 araçlarla düz dağa tırmanan Çılgın Şoförler

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför 00:31

Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför

Tunceli Pürümür yolunda yola düşen kayalar zor anlar yaşattı.Tabi usta şoförler için bu hiçbir şey.Bu şoför dayımız aracını iğne deliğinden geçirerek herkesi şaşırttı.İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Boney M Daddy Cool 03:28

Boney M Daddy Cool

She is crazy like a fool O bir aptal gibi çılgın VVhat about it Daddy cool Bununla ne alakası var havalı baba? She is crazy like a fool. What about it Daddy cool? O bir aptal gibi çılgın.Bununla ne alakası var haval..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman 03:49

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman

Burası Adıyaman şarkı sözleri ile Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksan dokuz yaram var Sen açtırdın yüz yara Oy aman aman aman Burası Adıyaman Alem düşman kesildi Seni sevdiğim zaman Düzdedir yar düzdedir..

Hakan Sabancı Çapkın İddialarına Ne Cevap Verdi!! 07:25

Hakan Sabancı Çapkın İddialarına Ne Cevap Verdi!!

Son dönemlerin gözde playboyu Hakan Sabancı ile ilgili çıkan Sevgililer günü 4x4 çapkın yorumlarıla çıkan haberlere bakın nasıl yanıt vermiş....

  • ANKA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Originals 4.Sezon 4.Bölümü İzle 41:46

The Originals 4.Sezon 4.Bölümü İzle

The Originals 4x4 Extended Promo/Preview Phantomesque The Originals Season 4 Episode 4 Extended Promo The Originals 4x4 Extended Promo Phantomesque (HD)..

Mercedes-AMG GTs  Test Sürüşü 22:54

Mercedes-AMG GTs Test Sürüşü

Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. ·Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Dünya Turuna Çıkmak İstiyorsanız Altınızda Bu Araçlardan Biri Olmalı 12:12

Dünya Turuna Çıkmak İstiyorsanız Altınızda Bu Araçlardan Biri Olmalı

Dünyanın En İyi 7 Kamp, Off Road, Outdoor Aracı! Araçlar: 7- EarthRoamer XV LTS 6- Mercedes G-Orangework Expeditionsmobil 5- ACTION MOBIL 4- SHAMAN 3- FIAT DUCATO 4X4 EXPERIENCE 2- Toyota Hilux Expedition 1- Terra Wind..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Dağcının Gözünden Zirveye Tırmanış 02:12

Dağcının Gözünden Zirveye Tırmanış

İskoçya'da bulunan Skye Adası'ndaki bir dağa tırmanan 47 yaşındaki Scott MacLucas-Paton'un gözünde zirveye tırmanışı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor 01:16

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerden Agit Demir, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eylemini 9..

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Yavru Ayının Annesi İle Birlikte Dik Kayalığa Tırmanması 01:27

Yavru Ayının Annesi İle Birlikte Dik Kayalığa Tırmanması

Meksika'da bulunan Santa Elena Kanyonunun düz kayaklarına tırmanan anne ve yavru kara ayıların heyecan verici görüntüleri turistler tarafından böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa'nın En Yüksek Bacasına Tırmanmak 06:20

Avrupa'nın En Yüksek Bacasına Tırmanmak

365 metre uzunluğundaki bu bacaya tırmanan ikili yürekleri ağza getiriyor. Çoğumuz kaldırımda düz yürüyemezken onların o yükseklikte pazarda gezer gibi gezmeleri bir hayli ilginç...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Erkeklerin Kıvırcık Saçları Nasıl Düzleştirilir 07:01

Erkeklerin Kıvırcık Saçları Nasıl Düzleştirilir

KALICI FÖN NASIL YAPILIR videomuzda bunu işledik keratin uygulamamızla düzleştirilen saçlar yaklaşık 4 ile 6 ay arasında düz ve fönlü kalacaktır sürenin uzaması yada kısalması size bağlı olarak keratin uygulanan saçlar i..

  • Kadınca tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Azeri - O Dedi Yoh Yoh 03:46

Azeri - O Dedi Yoh Yoh

GARA GÖZÜN BADAM O DEDI YOX YOX YOX YOX MENE GELSIN GADAN O DEDI YOX YOX YOX YOX DEDIM INSAF ELE DEDI GÜLE GÜLE SENDEN YAR OLMAZ MENE DÜZ DOLAN DÜZ OTUR AY KISI YAS ÖTÜB DEYESEN YETMISI BIR DENE AGZINDA YOX DIS..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Dünya'nın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül 03:56

Dünya'nın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül

Düz Dünya Derneği Başkanı olduğunu söyleyen Doğukan Özkan, Dünya'nın düz olduğunu ve tam tersini kanıtlayana 50 bin liralık ödülünü hemen vereceğini söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce