#4x4 araçlarla düz dağa tırmanan Çılgın Şoförler

Otobanda Gezintiye Çıkan Tekerlek 00:33

Otobanda Gezintiye Çıkan Tekerlek

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden Osmaniye istikametine seyir halindeki araçların sürücüleri ilginç bir olayla karşılaşmış. Bir araçtan fırladığı tahmin edilen lastik, bir süre otobandaki araçlarla birlikte seyretmiş..

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü 02:10

Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, zırhlı muharebe aracı Ejder Yalçın 4x4 ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda hızla yol alıyor...

Böyle Kavga Görülmedi 00:34

Böyle Kavga Görülmedi

Trafikte kavga ettiği adamın aracına vurmak isteyen 4x4 sürücüsü arabasını devirdi. ABD'de yaşanan olay sosyal medyada yayınlandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aselsan Tanksavarla Hedefi 12'den Vurdu 02:21

Aselsan Tanksavarla Hedefi 12'den Vurdu

ASELSAN'ın Ejder Yalçın 4x4 Zırhlı Muharebe Aracı'na entegre ettiği Tanksavar Füze Atıcı Sistemi'ne ilişkin atış testleri başarıyla yapıldı...

Lamborghini'ye Ferrari İle Dalmak 00:06

Lamborghini'ye Ferrari İle Dalmak

Rusya'nın başkenti Moskova'da buzlanmış göl üzerinde lüks araçlarla gösteri yapan sürücülerden bir tanesi ferrari marka aracıyla fazla hız yapınca lamborghini'ye böyle dalmış...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık 01:12

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık

Muharrem İnce, hem milletvekili hem de memleketi olan Yalova'da istediği kalabalığı bulamayacağı öngörülmüş olacak ki, mitingine İstanbul ve Bursa'nın CHP'li ilçe belediyelerinden onlarca resmi ve özel olarak kiralanmış ..

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4 01:31

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4

All you little monsters out there are in for a spooktacular surprise – trick-or-treat at your own risk! It is night in Monster Town, where Halloween is celebrated every day of the year! This spooky town is full of all so..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor 02:54

Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor

Zonguldak’ta benzin istasyonu işleten Murat Tanyeli, bir süre önce aldığı horozu beslemeye başladı. Tanyeli, adını Abdi koyduğu horozunu 6 ay evde besledi. Bir buçuk yaşına giren Abdi, Tanyeli'nin işlettiği benzin istasy..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı 00:54

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan DEDAŞ Tahsilat Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, şube yerleşkesine ..

Subaru XV Test Sürüşü 16:17

Subaru XV Test Sürüşü

Subaru’nun kompak sınıfta yer alan crossover modeli olan XV yenilendi. Ben de bu yeni Subaru XV’yi detaylı bir şekilde test ettim. Sınıfının en çok satan modeli olan Nissan Qashqai’nin yanı sıra VW Tiguan, Peugeot 3008 ..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Zırhlısı Yörük'ten Güç Gösterisi 00:53

Türk Zırhlısı Yörük'ten Güç Gösterisi

Türk zırhlısı Yörük'ten güç gösterisi Zırhlı kara aracı üreticisi Nurol Makina, kısa sürede ihracat başarısı yakalayan Yörük 4x4 zırhlı aracının seri üretimine hazırlanıyor. Yörük, temel aracın üretilmesinin ardından sah..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı 06:25

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde tekmeli yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun saldırdığı eve provokatörler taşlarla saldırdı. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı evde..

Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam 00:45

Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam

4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yapılan offroad olayında bu aracı boyundaki suya girip çıkarak zirve yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehirlerarası seyahat kısıtlaması kontrolleri başladı 02:38

Şehirlerarası seyahat kısıtlaması kontrolleri başladı

Yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında hususi araçlarla şehirlerarası seyahat yasağı kontrolleri Eskişehir’de de yapılmaya başlandı, izin belgesi olmayanlara idari para cezası uygulandı...

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

İspanya-Fas sınırında kaçak göçmenler tel örgülerde yakalandı 00:24

İspanya-Fas sınırında kaçak göçmenler tel örgülerde yakalandı

Fas'tan dün İspanya'nın Kuzey Afrika'daki sınır şehri Ceuta'ya yasa dışı yollardan girmeye çalışan binin üzerinde göçmen altı metre yüksekliğindeki tel örgülere takıldı. İspanya tarafındaki güvenlik görevlileri, tellere ..

Kent merkezinde buz tırmanışı 01:04

Kent merkezinde buz tırmanışı

Avrupa'nın büyük bir kısmını etkisi altına alan soğuk hava koşulları günlük hayatı zorlaştırsa da, bu durumu avantaja çevirenler de var. Çekya'nın Liberec kentinde oluşan buz duvara tırmanan dağcılar gibi...

Genç Yaşta Şöhretin Tadını Çıkaran Türk Güzeller! 10:12

Genç Yaşta Şöhretin Tadını Çıkaran Türk Güzeller!

Genç yaşta şöhret basamaklarını hızla tırmanan ünlü güzellerimizle ilgili özel açıklamalar.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk 01:52

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk

Sakarya'da yaşanan olayda, çitlerin arkasına giden topunu almak için tırmanan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 köpek saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırına uğrayan çocuk çaresizce köpek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi 02:45

Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi

Fransa’nın doğusundaki Hayange , Rma döneminden kalan madencilik sektörünün zengin ettiği bir kentti. Ancak geçen yıllarda ekonominin çökmesiyle tırmanan hoşnutsuzluk, bu kenti Fransa’nın aşırı sağcı ve göçmen karşıtı Cu..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Hayatını Boyunca Unutamayacağı Dehşeti Yaşayan Dağcı 00:28

Hayatını Boyunca Unutamayacağı Dehşeti Yaşayan Dağcı

İsviçre'de bir buz sarkıtına tırmanan dağcı, buzun kopmasıyla hayatı boyunca unutamayacağı bir korku yaşadı. Sporcu, bağlı olduğu ip sayesinde kurtulmayı başardı..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..