#5 dakikada kahveli truffle

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liverpool 3 - 0 Huddersfield Town Maç Özeti 02:06

Liverpool 3 - 0 Huddersfield Town Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta Swansea City'ye mağlup olan Liverpool, 25. hafta karşılaşmasında Huddersfield Town'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Kırmızılar, 26. dakikada Emre Can'ın uzaktan attığı harika golle 1-0 öne geçti. Karşıla..

  • OFSAYT tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümüne Kavga Eden Zayıf Çocuk Güncel Videolar Yeni İzle 00:44

Ölümüne Kavga Eden Zayıf Çocuk Güncel Videolar Yeni İzle

Deme ki zayıf olandan da korkacaksın iki dakikada haşat etti çocuğu ...

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi 13:58

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi

kışlık kirmizi biberli domates sosu tarifi malzemeler 4 kilo domates türkiye'dekiler Bursa'ya da Çanakkale domatesi kullanabilir. iki buçuk kilo tatlı kırmızıbiber yaklaşık 5 6 tane acı süs biber (Ama acısını siz kend..

 Atom Meze  Tarifi 03:02

Atom Meze Tarifi

3-4 adet kurutulmuş kırmızı biber 3 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı süzme yoğurt Kuru kırmızı biberleri 1 dakika kaynar suda bekletip yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı tereyağını eritip biberleri içine ekleyin...

Merve Özkaynak Topuz Süngeri ile Kolay Saç Topuzu İki Kolay Topuz 10:11

Merve Özkaynak Topuz Süngeri ile Kolay Saç Topuzu İki Kolay Topuz

5 Dakikada yapabileceğiniz iki farklı kolay topuz önerisi. Her yerde bulabileceğiniz topuz süngeri ve tokaları kullanarak uygulabilirsiniz. (Accessorize, Rossmann, Watsons) Okul, iş, toplantı öncesi aceleniz varsa saçla..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Kirazlı Kek Tarifi 05:39

Kirazlı Kek Tarifi

Kirazlı kek tarifi malzemeler 150 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı toz şeker 4 tane oda ısısında yumurta 1 çay bardağı çikolata parçacıkları 125 gram badem tozu 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

Adriano’nun Kayserispor’a Golünde BJK Tv Spikerleri 00:38

Adriano’nun Kayserispor’a Golünde BJK Tv Spikerleri

Süper Lig'in 32. haftasında Beşikaş, 45. dakikada Adriano'nun muhteşem golüyle Kayserispor karşısında farkı 2'ye çıkarırken BJK TV spikerleri gole böyle sevindi...

  • JET TV tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak 01:16

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden 2 tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika kada..

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi 09:15

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tarif Metni: 300 gr, 3 su bardağı un 200 gr tereyağı 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı mahlep 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu 1çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı Çörek otu Öncelikle işe sade yağ ya..

 Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır 10:21

Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır

1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Kreması için gerekenler : 2 paket labne peyniri (toplam 350gr.) 2 tane yumurta Yarım su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limo..

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Güzel 20 Tasarım Ürünü 18:21

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Gü

Sadece 5 dakikada kendi başınıza yapabileceğiniz istisnai şekilde güzel 20 tasarım ürününü inceleyin! Çok hoş ev içi çadırının, rahat yastıkların, sevdikleriniz için yatakta kahvaltı tepsisinin, inanılmaz sonsuz aynalı m..

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli 06:09

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli

Sadece 10 dakikada bol limonlu, aromalı nefis ev yapımı limonlu dondurma tarifi. Bu tarifi çok seveceksiniz. İster dondurma makinesinde isterseniz evdeki malzemelerle hazırlayabilirsiniz. Limonlu Dondurma İçin Malzemeler..

Tepsi Kebabı Tarifi 05:11

Tepsi Kebabı Tarifi

10-15 Dakikada hazırlayıp pişirebileceğiniz çok pratik ve nefis mi nefis bir tarif.Misafirlerimin en çok sevdiği yemek...

Kabartma Tozu İle 10 Kabaran Poğaça Tarifi 05:36

Kabartma Tozu İle 10 Kabaran Poğaça Tarifi

Sahurda,kahvaltya,çayın yanına 10 dakikada hazırlayabileceğiniz çok nefis bir tarif.Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Serinleten Yaz Keki Yapmaya Nersiniz 04:37

Serinleten Yaz Keki Yapmaya Nersiniz

Limonlu kek 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 3 su bardağı un 1 limon suyu ve kabuğunun rendesi su bardağı ölçüm 20..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri 07:54

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri

Okul sabahı en zahmetli şeylerden biri saçlarımızı şekillendirmek olsa gerek. ???? Oysaki 2 dakikada çok tatlı ve kolay saç modelleri yapmak o kadar da zor değil! Okula giderken bayılarak yaptığım çok kolay bu 3 saç mod..

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk 00:47

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk

Avustralya, Brisbane'de hapşırırken etrafındakilerin ödünü koparan Squek adlı bir tavuk görüntülendi. Hapşırığını kontrol edemeyen tavuğun her 5 dakikada bir bu korkunç sesi çıkarttığı belirtiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tezahüratla Coşarken Gol Yiyen Fenerbahçe Taraftarı 00:10

Tezahüratla Coşarken Gol Yiyen Fenerbahçe Taraftarı

Kayseri deplasmanın da 1 - 0 yenilen ve ligin son sıralarında olan fenerbahçe'nin çilekeş taraftarı yine hüsrana uğradı. Maçın son dakikalarında beraberlik ve 1 puanı sevinciyle gayet mutlu olan ve maçı tezahüratlarla ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce