#5 ile uyarı

Caillou - Palyaço Caillou 21:37

Caillou - Palyaço Caillou

Muhteşem bir hayal gücüne sahip 4 yaşındaki sevimli Caillou ile tanışın! Caillou, tüm dünyadaki izleyicilerin bağ kurabileceği, çocuk olmanın tüm güzelliklerini deneyimlemektedir; okulun ilk günü, evcil hayvan bakımı, ye..

  • ÇocukTV tarafından
  • 260 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Caillou - Caillou Ve Tema Parkı 20:27

Caillou - Caillou Ve Tema Parkı

Muhteşem bir hayal gücüne sahip 4 yaşındaki sevimli Caillou ile tanışın! Caillou, tüm dünyadaki izleyicilerin bağ kurabileceği, çocuk olmanın tüm güzelliklerini deneyimlemektedir; okulun ilk günü, evcil hayvan bakımı, ye..

  • ÇocukTV tarafından
  • 348 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı 00:23

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına

Yunanistan'da korona ile mücadele Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı ..

Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı 03:36

Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle dereler taştı. Bazı mahalle yolları ile evlerde su baskınları meydana geldi. Gölyaka'da sağanak etkili olurken, Yazınpınar Mahallesi ile Hacıyakup köyün..

Su Savaşını Abartan Baba 00:50

Su Savaşını Abartan Baba

Çocuğu ile birlikte su savaşı yapan baba işi abartıp elindeki su dolu kova ile çatıya çıkmış. Baba aşağıda kendini bekleyen oğlunu bir kova su ile ıslatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

Çantadaki 100 bin lira yere düştü 02:54

Çantadaki 100 bin lira yere düştü

ÇANTASINDA 300 BİN LİRA VARDI, YOLDA YÜRÜRKEN 100 BİN LİRASINI DÜŞÜRDÜ... İŞTE TAM O ANDA ARKASINDAN GELEN ADAM, YERE EĞİLDİ, DÜŞEN PARAYI ALDI... VİCDAN İLE CÜZDAN, İYİLİK İLE KÖTÜLÜK, SEVAP İLE GÜNAH ARASINDA SINANDI....

Şeker Hastalarına İyi Haber 02:43

Şeker Hastalarına İyi Haber

Şeker hastalarına müjde...İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hasan Ökmen, Tip 2 diyabet hastaları ile hipertansiyon ve kolesterol yüksekliğini metabolik cerrahi operasyonu ..

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle 1:26:45

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle

Salako, 1974 yapımı yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, senaryosunu Sadık Şendil ve Ertem Eğilmez'in yaptığı Türk komedi filmidir. Filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal çok beğenilmiş ve ilk kez bir filmde başrol oyna..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 11.424 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Depremden Sonra İddiaların Odağı Haline Gelen HAARP Teknolojisi Nedir? 36:18

Depremden Sonra İddiaların Odağı Haline Gelen HAARP Teknolojisi Nedir?

Kahramanmaraş merkezli oluşan ve 10 diğer ili etkileyen büyük deprem HAARP teknolojisi ile oluşturulmuş olabilir mi? Nikola Tesla'nın çalışmalarından biri olan HAARP tam olarak nedir ve ne amaçla icat edilmiş, ne için ku..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..