#5 ton patlayıcı

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:45:13

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ '' 03:34

Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ ''

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=KHcYSHDxUUYnnnnnhttps://store.cdbaby.com/cd/mujdetugsuz4?SourceCode=HEARNO..

Ninni Perisi    Kedili Ninni.... 02:19

Ninni Perisi Kedili Ninni....

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=Lp-TcDXaYDsnnLÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsu..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Adaçayı Hasadı Başladı! 02:36

Adaçayı Hasadı Başladı!

Kütahya'nın Karbasan köyünde adaçayı hasadına başlandı. Karbasan köyünde 61 ailenin adaçayı üretim işiyle uğraştığını söyleyen Köy Muhtarı Mehmet Bilkaya, ”Köyümüzde 2021 yılı adaçayı hasadına başladık. Yaklaşık 300 dönü..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..