#5 ton patlayıcı

Kedilerle Yaşayan Sevimli Dayı 01:00

Kedilerle Yaşayan Sevimli Dayı

Daha önce Hatice anayı bizlere tanıtan abimizden yeni bir hayvan sever büyüğümüzü daha tanıyoruz efendim. Kara böceği ve yavru kedileriyle ton ton bir amca izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Nashe Si Chadh Gayi Song - Befikre - Ranveer Singh - Vaani Kapoor - Arijit Singh 02:34

Nashe Si Chadh Gayi Song - Befikre - Ranveer Singh - Vaani Kapoor - Ar

Nashe Si Chadh Gayi Lyrics Ton sourire m'ensorcelle Je suis fou de toi Le désir coule dans mes veines Guidé par ta voix (French Lyrics Translation) Your smile enchants me I am crazy about you The desire in my veins Guid..

  • PengoTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad 04:12

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad

Allah Bol (Full Video) | Rajeev Kapur & Sweety Kapur | Steelbird Entertainment Song : Allah Bol Artist : Rana Shaad Album : Allah Bol Music : Shaad Beats Song Lyrics Maan Na Kariye Rab Ton Dariye(x3) Zindgi Nu Na Rol ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Carla Bruni - Le Pingouin 02:19

Carla Bruni - Le Pingouin

C'est le pingouin que l'on aperçoit au matin, Les bras ballants le pingouin, les bras ballants mais l'œil hautain Car il prétend le pingouin être sûr de ce qui est certain. Il est savant ce pingouin. Il a étudié son lati..

Lady Gaga - Bad Romance 05:07

Lady Gaga - Bad Romance

LADY GAGA LYRICS Bad Romance Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh! Caught in a bad romance Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh! Caught in a bad romance Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! Want your ..

Indila - Ego - Paroles 04:15

Indila - Ego - Paroles

[Couplet 1] Plus j'avance et plus je sais Que t'es là, toi mon ego Faut que je m'en aille Je sais que je déraille Aujourd'hui je t'écris Je brûle tout ce que tu me dis, maudit Vomis tout ce qui brille La guerre s'en suit..

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü 00:57

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü

Dünyanın en büyük uçağı Stratolaunch hangarından çıkarıldı. Kanat açıklığı bir futbol sahasından daha geniş olan dev uçak, uzaya gönderilecek roketleri atmosferin üst katmanlarına taşıyacak. Kanat açıklığı bir futbol sah..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fais Dodo, Colas Mon P'tit Frère Çocuk Şarkıları Ninniler 02:31

Fais Dodo, Colas Mon P'tit Frère Çocuk Şarkıları Ninniler

Fais dodo, Colas mon p'tit frère Fais dodo, t'auras du lolo Maman est en haut Qui fait du gâteau Papa est en bas Qui fait du chocolat Fais dodo, Colas mon p'tit frère Fais dodo, t'auras du lolo Fais dodo, Colas mon p'..

  • ÇocukTV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi 01:53

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi

Araban ovasında başlayan ve beyaz altın olarak tabir edilen pamuğun hasadında sona yaklaşıldı. Pamuk hasadı bu sene üreticisinin yüzünü güldürüyor. Gaziantep’in Araban ilçesinin bereketli ovasında yetişen ve halk arasınd..

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor 02:54

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor

Sivaslı bulgur üreticisi günde 60 ton buğday pişirip kurutarak elde ettikleri bulguru Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına gönderiyor. Türkiye’de bulgur üretiminin önemli merkezlerinden birisi olan Sivas’ın Gürün i..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:10

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı İzmir'de saldırı hazırlığındaki terör örgütü PKK üyesi, 10 kilogram C4 patlayıcı, 2 kalaşnikof tüfek ve 8 el bombasıyla yakalandı...

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi 01:04

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi Hakkari’deki Kato Dağı'nda düzenlenen operasyon sırasında askerlerin kullandığı güzergahtaki bir köprünün altına PKK’lılarca tuzaklanan patlayıcı imha edildi...

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi 01:58

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi Van'da terör örgütü PKK tarafından içerisine patlayıcı yerleştirilen otomobil, vatandaşların ihbarı sonucu güvenlik güçlerince imha edildi...

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı 00:31

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı Gaziantep’te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma b..

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı 00:56

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı

Dresden'de Fatih Camisi ve Uluslararası Kongre Merkezi'ne 29 Eylül'de el yapımı iki patlayıcı yerleştirmekle suçlanan 29 yaşındaki zanlı yakalandı. Zanlının İslam ve yabancı karşı Pegida hareketi üyesi ileri sürüldü...

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Verdiği Sözü Yerine Getiren Adam Araba Patlattı 10:09

Verdiği Sözü Yerine Getiren Adam Araba Patlattı

500.000 abone sayısına ulaşınca araba patlatacağını söyleyen Nova Prospekt ismiyle yayın yapan Can Yavuz sözünde durarak araba patlattı. Türkiye'de çok güzel işler yapan Can Yavuz, Paranormal yerleri gezerek gizemli olay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce