#5 ton patlayıcı

Shots Fired Season 1 Ep. 6 00:50

Shots Fired Season 1 Ep. 6

Küçük bir Güney kasabasında ırk yüklü atışların tehlikeli sonuçlarını inceleyen SHOTS FIRED, neden bitti ve kim yapmış? Olan dramatik bir yeni olay serisidir. Gina Prince-Bythewood'dan ( Işıkların Ötesinde Arılar'ı..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Havai Fişeğin İçinde Ne Var? 06:53

Havai Fişeğin İçinde Ne Var?

Özel günlerde patlatılan ve bakmaya doyamadığımız havai fişeklerin içinde ne olduğunu hep merak etmişizdir. O renkli görüntüleri oluşturan şey nedir, aklımızı kurcalıyor. İnternetin fenomenleri olan What's Inside ekibi d..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı 01:27

Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı

Küçük bir Güney kasabasında ırkçı yüklü atışların tehlikeli sonrasını inceleyen, ateş edildi ? neden yapmış bir üründür dramatik bir yeni etkinlik dizisidir Ve Gina Prince-Bythewood itibaren ( Işıklar Ötesinde kim? i..

Evine Askeri Eğitim Alanı Kuran Sayko Adamın Eğlencesi 01:00

Evine Askeri Eğitim Alanı Kuran Sayko Adamın Eğlencesi

Asker antrenmanında amaç patlayıcı ve zorlayıcı egzersiz metodları ile forma girmek ve formda kalmakmış. Asker antrenmanlarını evde yapmak için evininin bir odasına eğitim alanı kuran adamın görüntülerini izliyoruz efend..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlayıcıya Çekiçle Vurmak 00:10

Patlayıcıya Çekiçle Vurmak

Patlayıcıya çekiçle vurmanın sonucu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı 05:52

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeklerimizin de katkısıyla son 3 yılda toplam 116 tabanca, bin 900 uzun namlulu silah, 3 milyon 700 bin fişek ve mermi yakalaması gerçekl..

Yarım Akıllı İnsanların Patlayıcılarla İmtihanı 04:45

Yarım Akıllı İnsanların Patlayıcılarla İmtihanı

Türk milletinin bayram sabahlarını süsleyen patlayıcılar bakalım dünya üzerinde nelere yol açmış.Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

Bahçelievler'de Bombalı Araç Paniği 01:40

Bahçelievler'de Bombalı Araç Paniği

İstanbul polisi, içinde patlayıcı madde olduğu yönünde ihbarda bulunulan şüpheli araçta arama yaptı. Bomba imha uzmanlarınca inceleme yapılan araçtan bomba çıktığı, bir şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi...

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi 00:22

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi

Bitlis kırsalında güvenlik güçlerince yürütülen terör operasyonunda bulunan bir adet el yapımı patlayıcı (EYP) imha edildi...

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı 00:33

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) el yapımı patlayıcı tespit ve imha timi (METİ) tarafından Afrin Tell Dilur köyü ile Cinderes'te tespit edilen el yapımı patlayıcılar imha edildi...

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi 01:15

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde teröristlerin depo olarak kullandıkları 3 katlı bir mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirdi. TSK, Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde devam eden o..

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor 01:59

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri didik..

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi 00:37

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi

Mehmetçik'in PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar ara vermeden devam ediyor. TSK'nın, Şemdinli, Balkayalar dağının Irak tarafındaki gerçekleştirdiği operasyonda tespit edilen mağarada, bir AK 47 piyade tüfeği, çok miktard..

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor 01:49

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor

Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri ile üs bölgesi olarak kullandığı araz..

Ankara'da Patlama 04:14

Ankara'da Patlama

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi de yaralandı...

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak' 02:43

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak'

Onun işi dev yapıları 'patlatmak' Dev binalar ve altyapı projelerinde gerçekleştirdiği patlatmalarla uluslararası belgesel kanallarının ilgisini çeken patlatma uzmanı Güler, Ürdün'de 6 bin 400 patlayıcı kapsül kullanarak..

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi 01:23

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi, 14 kilogram amonyum nitrat, 100 gram C-4 patlayıcı madde, 3 ruhsatsız av tüfeği, 550 kilogram esrar ele geçiri..

Afrin’de patlama- 3 yaralı 00:28

Afrin’de patlama- 3 yaralı

Suriye'nin Afrin ilçesinde patlayıcı yerleştirilen bir aracın infilak ettirilmesi sonucu en az 3 sivilin yaralandığı belirtildi...

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya darbe 00:54

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya darbe

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen operasyonda 41 tüp, 2 jeneratör, 1 tabanca, 12 el yapımı patlayıcı düzeneği, 1 av tüfeği, 100 metre infilaklı fitil ve çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildi...

Teröristin hain İstanbul planı 01:58

Teröristin hain İstanbul planı

MARDİN'DE POLİS SURİYE SINIRINDAN KOLU ALÇIDA BİR ŞEKİLDE GEÇEN KİŞİDEN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHENİN NE KADAR HAKLI OLDUĞU ALÇI KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI. PKK'LI TERÖRİSTİN KOLUNDAKİ ALÇIDA VE SIRTINDAKİ ÖZEL YAPIM ÇANTADA İSTANB..

Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu'nda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi 00:13

Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu'nda çok sayıda mühimmat ve yaşam

Bitlis'te Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu nda çok sayıda El Yapımı Patlayıcı (EYP), silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi...

Hazırladığı EYP erken patlayınca ağır yaralandı 01:21

Hazırladığı EYP erken patlayınca ağır yaralandı

Denizli’de ortağının kendisini dolandırdığını düşünen şahıs, hazırladığı El Yapımı Patlayıcı (EYP) düzeneğini araca yerleştirmek isterken oluşan erken patlamada ağır yaralandı...

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..