#50 yaşındaki adamın İlk defa Çikolata yemesi

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng 00:30

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng

Family Guy, sevimli ot kafalı PETER GRIFFIN (Seth MacFarlane) ve orta sınıf New England'ların komik tuhaf ailesinin maceralarını takip ediyor. LOIS (Alex Borstein), Peter'ın sevecen karısı, eski bir Bayan Teen Rhode Isla..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur? 03:34

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur?

Hidrolik pres makinesi bu defa adamantium maddesine karşı. Marvel'da Wolverine pençesinde gördüğümüz madde buradaki videoda da aynı şekilde kullanıldı. Önüne gelen her şeyi kağıt kıvamına çeviren pres makinesi bu defa ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolda Bulduğu Materyal İle Futbol Oynayan Fil 00:55

Yolda Bulduğu Materyal İle Futbol Oynayan Fil

Eğitimli fillerin futbol oynadığı çok defa görülmüştür fakat bu defa eğitimsiz vahşi sayılabilecek bir fil yolda bulduğu meteryal ile futbol oynuyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler 01:42

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler

Biz olsak kırk defa müdahale eder, 100 defa yardım ederdik. Çocuk harika anne babası daha da harika..

  • PengoTV tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..