#50 yaşındaki adamın İlk defa Çikolata yemesi

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Allah Biliyor  Metin Şentürk 05:41

Allah Biliyor Metin Şentürk

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım 03:43

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım

Kime Ne Arkadaşım şarkı sözleri ile Bilmem kaç defa haksızlığa uğradıysak Sevmemeye yemin edip koyulmaz yasak Mesajlarla gülüyorsa ikimizinde yüzü Düşünme, çok güleriz yüz yüze konuşsak İnşallaha maşallaha bırakmayalı..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Can Duman - Ayrılığın Sonrası 03:19

Can Duman - Ayrılığın Sonrası

Ayrılığın Sonrası şarkı sözleri ile Ayrılığın sonrasında Kan kustum yalnızlığımla Tuz bastım yaralarıma Belki de geçer sandım İçim yanıyor Bedenim çürüyor Büyük koyuyor bu defa Ruhumu teslim ederim Yine de dönmem ..

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu 00:38

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu

Karaman'da yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Dün meydana gelen kazada, yaşlı adamın yardımına ise ilk olarak, çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkada..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 6 yıl önce
5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına 02:06

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına

1 Yaşındaki ortaokul öğrencisi Zeynep Zehra Kütük, okul birincisi olduğu için kendisine ödül olarak verilen 75 liranın 5 lirası ile kendisine çikolata alarak, kalanını mektupla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına..