#53 kilo eroin

Beyaz Show  Üç Gün Otel Odası Temizleyen Ünlü Kim 04:41

Beyaz Show Üç Gün Otel Odası Temizleyen Ünlü Kim

Beyaz, 17 Kasım konuklarından Binnur Kaya ve Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili Bunları Biliyor musunuz? köşesinde öyle bilgiler verdi ki, stüdyodaki herkes hem eğlendi, hem de çok şaşırdı! Kuşlardan korkan ünlü kim? Otel od..

  • BETA tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PMS Regl Öncesi Sendromu Nedir 02:30

PMS Regl Öncesi Sendromu Nedir

Kilo mu aldım ben? Güzel miyim ben? Tatlı bir şey yok mu? Romantikli komedi açın ağlayacağım ben... Baş, bel, sırt, göğüs ağrısı, şişkinlik ve ne olduğunu bilmediğimiz garip davranışlar silsilesi PMS'i masaya yatırıyoruz..

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Tek Gecede Göbekteki Yağlardan Kurtulmak 03:50

Tek Gecede Göbekteki Yağlardan Kurtulmak

Tek bir gecede göbek yağlarınız erisin istermisiniz Bu videoda çok etkili, bir gecede yağ yakmanızı ve kilo kaybetmenizi sağlayacak bir diyet programı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obezitenin Tedavi Yöntemleri Nelerdir 01:31

Obezitenin Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Obezitenin Tedavi Yöntemleri Nelerdir? Beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzı sürdürülebilir bir hayata adapte edilirse kilo alınmaz ve ideal kiloda obeziteye bağlı hiçbir sağlık sorunu olmaz..

  • NABIZ tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi 05:57

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk 8 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Taze Zencefil 1 bardak Yoğurt 1 adet Soğan 2 yemek kaşığı Tereyağı 4 adet Limon 3 adet Domates Kimyon Paprika Kişniş Zerdeçal 1/2 bardak Krema..

Kuzu Tandır Nasıl Yapılır 03:38

Kuzu Tandır Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 kilo kemikli kuzu kol 6-7 adet arpacık soğan 3 dal biberiye 5 diş sarımsak Zeytinyağı Tereyağı Su..

Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Burçin Orhon Verdiği Kilolarla Dikkat Çekti 05:59

Burçin Orhon Verdiği Kilolarla Dikkat Çekti

Ünlü sahne sanatçısı Burçin Orhon, aldığı aşırı kilolardan kurtuluyor. Mide ameliyatı olan Orhon 4 ayda 23 kilo verdi.....

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Misket Köfteli Karnıyarık Tarifi 06:39

Misket Köfteli Karnıyarık Tarifi

Köftesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 3 dis sarimsak 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Baharat olarak tuz karabiber pulbiber kimyon Isterseniz maydonozda dograyin...

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi 05:52

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: 1 kilo dana eti 2 adet patlican 2 adet sogan 2 dis sarimsak 2-3 adet sivribiber 2 adet domates tuz, karabiber.kekik,pulbiberi 1 yemek kasigi biber salcasi..

İçli Köfte Tarifi Tepside 06:48

İçli Köfte Tarifi Tepside

Kıbbe Siniye için Malzemeler: 1,5 kilo Kıyma 700 gram Bulgur 2 adet Soğan 50 gram Dolmalık Fıstık 1/2 bardak Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı Yenibahar 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kırmızıbiber Tuz, Karabiber Su..

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Pırasalı Börek Tarifi 01:43

Pırasalı Börek Tarifi

Malzemeler 4 adet yufka İçi için 1 kilo pırasa 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 kaşık salça 1 fincan su Biraz tuz Sosu için; 1 bardak süt 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Üzeri için; 1 adet yumurta 3 yemek kaşığı sıvı yağ Ha..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Safra Kesesi Taşlarının Oluşumunu Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:04

Safra Kesesi Taşlarının Oluşumunu Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Safra kesesi taşlarını engellemek için bilinen kesin yöntemler yoktur, özellikle kalıtsal olması halinde safra kesesi taşları her türlü oluşurlar. Safra kesesi taşlarının oluşumuna sebep olan bir unsur çok fazla kilo alı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pelin Öztekin'den Samimi İtiraf 00:52

Pelin Öztekin'den Samimi İtiraf

3,5 yılda 90 kilo veren Pelin Öztekin, uzun yıllar önce aşık olduğu Berk Uğuz'a bunu söylememesinin asıl nedenini açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morbid Obezitede Diyetin Önemi Nedir 00:56

Morbid Obezitede Diyetin Önemi Nedir

Morbid obezitede hastalardan iki ya da üç kez diyet yapmaları beklenir. Morbid obezitede hasta kilo verebilir ama çok hızlı biçimde geri alır...

  • NABIZ tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mide Yanması İçin Hangi Aşamada Doktora Başvurmak Gerekir 00:59

Mide Yanması İçin Hangi Aşamada Doktora Başvurmak Gerekir

Mide yanmasının yanı sıra hasta kilo kaybediyorsa, bu şikayet hastanın günlük faaliyetlerini çok etkiliyorsa mutlaka doktora başvurmalı ve endoskopik tetkiklerden geçmeli...

  • NABIZ tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenciler soğuğa aldırmadan horon tepti 02:08

Öğrenciler soğuğa aldırmadan horon tepti

Bolu’nun doğal güzelliklerinden Abant’ta düzenlenen ‘Hamsi Festivali’nde yaklaşık 800 kilo hamsi pişirilirken, yüzlerce öğrenci horon eşliğinde doyasıya eğlendi...

Kalp Yetmezliği Olan Kişiler Nelere Dikkat Etmeli 02:03

Kalp Yetmezliği Olan Kişiler Nelere Dikkat Etmeli

Kalp yetmezliği olan hastaların sıvı ve tuz tüketimi konusunda dikkatli olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra kilo kontrolü büyük önem taşır...

  • NABIZ tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..