#53 kilo eroin

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Hipotiroidi Hangi Problemlere Yol Açabilir 01:25

Hipotiroidi Hangi Problemlere Yol Açabilir

Hipotiroidi, metabolizmanın yavaşlamasına yol açar. Bu durum; kişinin kilo almasına, cilt kuruluğuna, enerji düşüklüğüne ve genel vücut veriminin düşmesine sebep olur...

  • NABIZ tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belen Tavası Tarifi 12:04

Belen Tavası Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kuzu eti 5-6 tane arpacık soğan 4 5 diş sarımsak 2 tane yeşil sivri biber 2-3 tane domates 2 tane kırmızı biber Tuz karabiber pul biber kekik 2 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Bütün sebzele..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

Hipertansiyon Nasıl Tedavi Edilir 02:04

Hipertansiyon Nasıl Tedavi Edilir

Hipertansiyon, uygulanan ilaç tedavisinin yanı sıra yaşam tarzı değişikliklerini de gerektirir. Kilolu hastaların etkili bir tedavi süreci için diyet ve egzersiz yaparak kilo vermeleri gerekir. Tuz tüketimini kontrol alt..

  • NABIZ tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Domatesli Köfte Tarifi 05:58

Fırında Domatesli Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Domates 3 adet Soğan 1 demet Maydanoz 2 yemek kaşığı Tereyağı 400 gram Kıyma 3 diş Sarımsak Tuz, Karabiber..

Spaghetti Bolognese Nasıl Yapılır 04:51

Spaghetti Bolognese Nasıl Yapılır

Spaghetti Bolognese için Malzemeler: 1 adet Soğan 1 adet Havuç 1 adet Kereviz Sapı 100 gram Sucuk 500 gram Kıyma 1 kilo Domates 500 gram Spaghetti Parmesan Peyniri Kırmızıbiber Kekik Tuz Karabiber Zeytinyağı..

İstiridye Mantar Sote Tarifi 04:53

İstiridye Mantar Sote Tarifi

Gerekli malzemeler : Yarım kilo istiridye mantarı 3 adet domates 3 adet yeşil sivri biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça Tuz, karabiber, pulbiber..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..

Divriği Pilavı Tarifi 00:33

Divriği Pilavı Tarifi

Malzemeler; Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı kaynar et suyu 1 çay bardağı kuru üzüm 2 adet kuru soğan 3 yemek kaşı tereyağı 8-9 adet tane karabiber Yenibahar..

Balık Köftesi Tarifi 00:27

Balık Köftesi Tarifi

Malzemeler ; Yarım Kilo Levrek 3 dal taze soğan yarım demet maydanoz yarım demet dere otu 2 adet yumurta 1 kahve fincanı galeta unu tuz karabiber..

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi 00:25

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi

Malzemeler : 1 kilo kereviz 2 adet patates 1 adet kuru soğan 1 su bardağı taze nar suyu yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz Üzeri İçin Nar Öncelikler zeytinyağını tavaya alıp..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi 04:55

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi

Malzemeler Muhallebisi icin gerekenler 1 litre süt 1 su bardagi seker 2 tane yumurta sarisi 2 yemek kasigi un 2 yemek kasigi nisasta 2 tane vanilya 1 paket 200gr krema (schlagsahne) Yarim kilo cilek 2 paket bisküvi(be..

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:15

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Bel fıtığını önlemek için fazla kilo almamaya dikkat edilmeli ve fazla kilolar verilmeli. Çok ağır yük taşınmamalı. Yük taşırken dengeli biçimde taşınmalı. Çok terledikten sonra cereyanda kalmamaya ve ıslak mayoyla oturm..

  • NABIZ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Protezi Olan Kişiler Nelere Dikkat Etmeli 00:41

Diz Protezi Olan Kişiler Nelere Dikkat Etmeli

Diz protezi olan kişiler istedikleri gibi hareket edebilirler. Ancak aşırı kilolu kişilerde kiloların proteze yaptığı baskı sonucu protezlerin ömrü kısalabilir. Bu nedenle kilolu olan kişilerin kilo vermesi tavsiye edili..

  • NABIZ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:58

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kalça kireçlenmesi özellikle çocukuk çağlarında veya bebeklikteki şekil bozukluklarına bağlı meydana geliyorsa o zaman bu problemlerin bebeklikte halledilmesi gerekir. Kalça gelişim geriliği ya da kalça çıkığı varsa olab..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi 03:34

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi

Malzemeler Yarim kilo kadar dogranmis taze fasulye Yemeklik dogradigimiz 1 büyük kuru sogan 4 5 tane domatesimizide soyup dograyin 2 küp seker 1 cay bardagi zeytinyagi 1 cay bardagi su(yetmezse daha eklersiniz) Tuz Ayri..

200 Kiloluk Timsah 01:09

200 Kiloluk Timsah

Endonezya'da bir ailenin evine alıp evcil hayvan gibi büyüttüğü 200 kiloya dayanan timsahı izlicez. Timsahı belli ki bir gün kesip yicekler o kadar kilo bunalımına sokmuşlar hayvanı....

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Pita 00:48

Peynirli Pita

Malzemeler; Hamuru İçin; Un Tuz Su Bulamak İçin; 250 gram tereyağı İç Harcı İçin; Yarım kilo beyaz peynir 4 adet yumurta çeyrek çay bardağı sıvı yağ Üzeri İçin; Çeyrek çay bardağı sıvı yağ Servis İçin; 1..

Karın Ağrısı Şikayetiyle Gitti Midesinden Çıkanlar Şoke Etti 02:14

Karın Ağrısı Şikayetiyle Gitti Midesinden Çıkanlar Şoke Etti

3 yıldır karın ağrısı şikayeti çeken 12 yaşındaki Neslihan Karakoç, son zamanlarda ağrıları artınca doktora başvurdu. Genç kızın midesinden 2 kilo 850 gram ağırlığında 20 santim büyüklüğünde taş sertliğinde saç ve sakız ..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce