#53 kilo eroin

6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez 01:28

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez

Sağlık Bakanı Akdağ, Toplumun üçte biri obez, üçte biri kilo fazlası, üçte biri de normal. Bu durumda dünyada 10 ülke ancak var. Biz de o 10 ülke içine girdik. Kötü 10'dayız. dedi...

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Kalben - Doya Doya 02:51

Kalben - Doya Doya

~~DOYA DOYA ~~ 70 kilo derdim var Anne bana simit al Neden burda değilsin? Rahat bir yerde misin? 70 kilo derdim var Baba bana kavun al Kavunu da hiç sevmem Sen bunu bilir misin? Dinlemiyor insanlar Bence anl..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Sibel Can Hedefine Ulaştı 06:29

Sibel Can Hedefine Ulaştı

2002 den beri sürekli kilo verip alan Sibel Can yine kilo verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemirden Zayıflamak İsteyenlere İlginç Öneri  - 3 Adam 01:46

Demet Özdemirden Zayıflamak İsteyenlere İlginç Öneri - 3 Adam

Demet Özdmeir kilo vermek isteyenlerin oryantal yapabileceğini söyledi. Eser Yenenler ise kilo vermek için gururunu ayaklar altına alamayacağını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

3 Metrelik Yayın Balığı Avlayan Adanalı Balıkçı 01:43

3 Metrelik Yayın Balığı Avlayan Adanalı Balıkçı

ADANA'da amatör balıkçılar 3 metre uzunluğunda yaklaşık 80 kilo ağırlığında yayın balığı yakaladı. Ceyhan İlçesi'nden geçen Ceyhan Nehri'nde tekneyle avlanan amatör balıkçılar, yaklaşık 80 kilo gelen yayın balığını oltay..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu 00:24

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te durdurulan 2 otomobilde, 23 kilo 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler..

Emel Müftüoğlu’na Neler Oluyor Büyük Deği̇şi̇m 02:12

Emel Müftüoğlu’na Neler Oluyor Büyük Deği̇şi̇m

Emel Müftüoğlu dün akşam Etiler’de Uçankuş Tv kameralarına samimi açıklamalarda bulundu. Mide küçültme operasyonu geçirip zayıflayan Emel Müftüoğlu “30 kilo verdiğim haberleri doğru değil 16-17 kilo verdim zaten doktor ..

  • BETA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Detayları İle Nektarin Reçeli Tarifi 01:03

Tüm Detayları İle Nektarin Reçeli Tarifi

Nektarin Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo nektarin 1 kilo toz şeker Yarım limonun suyu..

Kıymalı Ali Nazik Kebabı Tarifi 04:58

Kıymalı Ali Nazik Kebabı Tarifi

Malzemeler 4 5 tane közlenmis patlican Yarim kilo Süzme yogurt 1 dis sarmisak Tuz Kiymali harcin malzemesi Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 dis sarimsak 1 tane yesil biber 2 tane domates 3 yemek kasig..

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi 07:01

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi

Malzemeler Not : Bu ölçüden 2 fırın tepsisi çıkıyor. 1 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı ılık su Yarım su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ (Not : Şöyle de yapılabilir eğer ki evde tereyağı yoksa sıvıyağı bir çay bar..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Çimento Torbasına İsyan Eden İşçi 01:40

Çimento Torbasına İsyan Eden İşçi

Şanlıurfa'da bir işçi, çimento torbasının ağırlığındaki şikayet etmiş. Bu torba neden 25 kilo değil de 50 kilo gibi isyanıyla fenomen olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bel Fıtığı Nedir 04:24

Bel Fıtığı Nedir

Dr. Eser Alptekin bel fıtığının tek nedeninin kilo kilo olmadığını açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Menemenlik Domates Konservesi Tarifi 03:43

Menemenlik Domates Konservesi Tarifi

Malzemeler: 3 kilo domates Yarım kilo sivribiber 1 yemek kaşığı tuz Yeterince Temiz kavanoz ve yeni kapak..

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi 04:09

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 1 kilo orta boy sert olmayan tercihen çekirdeksiz patlıcan zeytinyağı tuz ÜSt kebap için: yarım kilo kuzu veya dana kuşbaşı et 1 bardak su ayrıca 2 adet soğan 3-4 adet sivribiber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..