#60

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 01:32

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Bayrak-46 Uzman Jandarma Çavuş Vedat Aykut Müşterek Operasyonu nda, 12 sığınak ve bir barınakta 2 M-16 piyade tüfeği, 28 kalaşnikof piyade tüfeği, 605 uçaksavar mühimmatı, 11 bin 192 muhtelif fişek ile 792 kilogram uyuşt..

Dj Luke Nasty - Otw 04:30

Dj Luke Nasty - Otw

Şarkı Sözleri [Intro] Wait Three Whoo Uh [Hook] Doing 80 in a 60 fuck a ticket 'Cause I ain't had that pussy in a minute (in a minute) I told her when I get it I'ma hit it (I'ma hit it) She told me that she want it I'll..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğaya Zarar Vermeden Ormanın İçinde Yürüyüş 00:41

Doğaya Zarar Vermeden Ormanın İçinde Yürüyüş

600 metrelik bir yürüyüş yolu ve sonunda da ormanı kuş bakışı izleyebilmeye olanak sağlayan spiral gözlem kulesi tasarladı. Doğal çevreyi bozmadan 600 metrelik bir yürüyüş yapılmasına olanak sağlayan yolu 45 metrelik ve ..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet 00:59

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet

Suriye'nin Doğu Guta bölgesine Esed rejimi tarafından 260'dan fazla saldırı düzenlendi. Varil bombaları başta olmak üzere her türlü silah kullanılan hava ve kara saldırılarında 250'den fazla sivil hayatını kaybetti...

Doğum Gününde Babasının Geri Dönmesi Laleyi Çok Etkiledi! 04:43

Doğum Gününde Babasının Geri Dönmesi Laleyi Çok Etkiledi!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi No - 309 60.Bölüm de Doğum gününde babasının geri dönmesi Laleyi çok etkiledi!..

  • ANKA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı 01:03

Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasın

Bursa'nın İznik ilçesinde dolandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL'sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını dolandırdı. Dolandırılma anını güvenlik kamerası kaydetti...

Dolardaki Düşüş Sürecek mi 04:36

Dolardaki Düşüş Sürecek mi

Doların FED'in ve Merkez Bankası'nın hamleleri sonrasındaki düşüşü sürecek mi? Sabah saatlerinde 3,60'ı gören dolar da son durum nasıl? A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın konuğu Para ve Piyasalar Uzmanı Volkan Kuğu..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

DÜNYA HABERLERİ : Japonya'da Çığ Felaketi: 8 Öğrenci Hayatını Kaybetti 00:39

DÜNYA HABERLERİ : Japonya'da Çığ Felaketi: 8 Öğrenci Hayatını Kaybetti

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun 160 kilometre kuzeyindeki Nasu'da meydana gelen çığ felaketi nedeniyle sekiz kişi hayatını kaybetti. Bir yetkili, felaket sırasında 52 lise öğrencisi ile 11 öğretmenin bölgede kayak yap..

DÜNYA HABERLERİ: Avrupa Birliği, Roma Ruhununu Yeniden Yakalamak İstiyor 00:17

DÜNYA HABERLERİ: Avrupa Birliği, Roma Ruhununu Yeniden Yakalamak İstiy

İtalya'nın başkenti Roma'da toplanan Avrupa Birliği liderleri 1957'de Roma Anlaşmasıyla kurulan birliğin 60. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Avrupalı liderler İngiltere'nin birlikten ayrıldığı, birlik karşıtı popü..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar 01:02

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar

Madeni işleten İngiltere merkezli Gem Diamonds firması, elmasın 910 karat ve 40 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu. Gem Diamonds Başkanı Clifford Elphick, basına yaptığı açıklamada, söz konusu elmasın en berrak elm..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu 03:01

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu

Bir araba çılgını çifti, dünyanın en büyük Dodge Viper bir inanılmaz koleksiyonunu biriktirdi : Bu koleksiyon 7,5 milyon dolar değerinde. Teksaslı çift D'Ann ve Wayne Rauh inanılmaz 80 Dodge Vipers topladı ve her biri..

  • PengoTV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper 03:01

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper

A car mad couple have amassed the world’s biggest Dodge Viper collection - worth an amazing $7.5 million. Texan couple D’Ann and Wayne Rauh have collected an incredible 80 Dodge Vipers - and they drive every single one. ..

  • BETA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph 03:19

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph

British gardener Kevin Nicks has smashed through his official record for the world’s fastest shed - by reaching a top speed of 96.8mph. The 52 year-old, from Chipping-Norton in Oxfordshire, surpassed his previous record ..

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Sağlam Ve Termal Kameralı Telefonu Cat S61 Ön İncelemesi 03:33

Dünyanın En Sağlam Ve Termal Kameralı Telefonu Cat S61 Ön İncelemesi

S60 modeli ile sağlam telefon terimine farklı bir bakış açısı getiren Cat, seviyeyi bir tık daha yukarıya çekecek Cat S61 modelini tanıttı. Bizde Barcelona'da düzenlenen MWC'de bir ön bakış yaptık :) Cat S61 Özellikler ..

  • BETA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Uzun Adamıyla En Kısası Birarada 01:02

Dünyanın En Uzun Adamıyla En Kısası Birarada

'Dünyanın yaşayan en uzun boylu adamı' unvanını 2 metre 51 santimetrelik boyuyla elinde bulunduran Türk Sultan Kösen ve 54,6 santimetrelik boyuyla dünyanın en kısa boylu adamı olan Nepalli Çandra Bahadur Dangi, Guinness ..

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım 02:33

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım

A GROUP of youngsters are breathing new life into the world of monster trucks, as they complete death defying stunts despite their tender age. Known as Team Kid KJ, the team was formed in 2010 by monster truck enthusiast..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı 01:00

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı

Çin'de yolsuzluk soruşturması kapsamında bir apartman dairesinde arama yapan polis, duvarın içine saklanmış yaklaşık 10 milyon dolar değerinde Çin Yuan'ı buldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, Shuang Fei olarak bilinen..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce