#60

Helikopter Pilotunun Fırtınada Gemi Üzerine Heyecan Verici İniş Mücadelesi 01:26

Helikopter Pilotunun Fırtınada Gemi Üzerine Heyecan Verici İniş Mücade

Eğer kötü hava şartlarında uçağa bindiyseniz o midenize giren ağrının hissini bilirsiniz. Bir de Danimarka Hava Kuvvetleri pilotunun, bir gemiye Seahawk MH-60R helikopterini indirmeye çalışırken hissettiklerini az buçuk ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Hindistan'ın İlk Güneş Enerjili Treni Sefere Hazır 01:27

Hindistan'ın İlk Güneş Enerjili Treni Sefere Hazır

Hindistan, dizel ile çalışan yolcu trenlerine güneş enerjisi panelleri monte ederek tarihte ilk kez güneş enerjisiyle çalışan trenleri kullanıma sundu. Böylelikle yıllık 600 milyon dolardan fazla yakıt tasarrufu sağlanma..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:01

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül'ün cenazesi bugün Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii'nde öğle ..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

İlanla Eş Arayan Adam 03:29

İlanla Eş Arayan Adam

Elazığ'da yalnız yaşayan 60 yaşındaki memur emeklisi Savaş Savur, hazırladığı ilanla mutluluğu yakalayacağı eşini arıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Balon Gören Somalili Çocukların Mutluluğu 01:05

İlk Kez Balon Gören Somalili Çocukların Mutluluğu

Son 60 yılın en büyük kuraklığının neden olduğu açlık ve kıtlıkla mücadele eden Somali'deki çocuklar, Bursa İHH İnsani Yardım Derneği tarafından dağıtılan ve birçoğunu ilk defa gördükleri küçük hediyelerle mutlu oldu...

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

İngiltere, Sürücüsüz Otomobil 02:11

İngiltere, Sürücüsüz Otomobil

iki koltuklu bir bölme gibi görünüyor. Tamamen elektriklidir ve 60kmh hızından daha hızlı şimdilik gidemiyor...

Inventus Mellon Powered by MSI Oyuncu Sistemi İncelemesi 12:45

Inventus Mellon Powered by MSI Oyuncu Sistemi İncelemesi

Inventus'u MSI iş birliği ile hazırladığı Mellon oyuncu sistemini inceliyoruz. Sistemin kalbinde AMD Ryzen 1600 işlemci ve MSI NVIDIA GTX 1060 6GB ekran kartı bulunuyor...

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone  ve iPad Hafıza Yükseltme (16GB'ı -- 64GB 128GB Yapma) Memory Upgrade 08:35

iPhone ve iPad Hafıza Yükseltme (16GB'ı -- 64GB 128GB Yapma) Memory U

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Hafızası Yetersiz Gelen iPhone / iPad Cihazlarınızın Dahili Belleğini Yükseltiyoruz! Çin‘de bulunan bir cep telefonu servisi sadece 60 Dolarlık bir ücret karşılığında cihazınızın k..

  • PengoTV tarafından
  • 2.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 6 Kasa Değişimi 04:29

iPhone 6 Kasa Değişimi

iPhone 6 Kasa Değişimi Nasıl Yapılır? iPhone 6 Kasa Değişimi Fiyatı: Sorunuz. Teknisyenimiz kasası yamulan ve zarar gören iPhone 6'nın kasa değişimini yapıyor. Teknik Servis Merkezimizde iPhone 6 Kasa Değişimi yapılmakta..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Irmak Arıcı - Söz Yaşları 00:47

Irmak Arıcı - Söz Yaşları

https://www.google.com/search?q=pierre+cardin+erkek+slip&sxsrf=ALeKk01f7WKvFtTRVMiO1BdSWXk-dWJ-YA:1608747881796&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjQ2Jvw3OTtAhWQCewKHfPfBfcQ_AUoAnoECAMQBA&biw=1366&bih=625..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

IRON MAN - GTA 5 MOD 13:27

IRON MAN - GTA 5 MOD

GTA 5'te bugün Iron Man modunu oynadık. Çok eğlendik, çok eğlenceli anlar ortaya çıktı. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ►..

  • Emrullah tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı 03:16

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı

Düzce'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında iş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Kısıtlamada muaf işletmede çalışmadığı ve gezdikleri fark edilen şahıslara ekiplerc..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Işın Kara Büyük Değişiminin Sırlarını Anlattı 04:18

Işın Kara Büyük Değişiminin Sırlarını Anlattı

Olay! 115 Kiloadan 60 Kiloya Düşen Işın Kara Büyük Değişiminin Sırlarını Anlattı..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..