#60

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi 03:20

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi

Gelelim fırında ıspanak nasıl yapılır? 1.2 yemek kaşığı sıvı yağ uygun bir tencereye ya da tavaya alınır. 2.1 adet küçük küçük doğranmış kuru soğan eklenerek hafif kavrulur. 3.Güzelce yıkanıp doğranmış 700g ıspanak eklen..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

İstanbul’da Fetö Operasyonu  Çok Sayıda Gözaltı Var 02:48

İstanbul’da Fetö Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde önceden belirlenen 60 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi...

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuklandı 01:04

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuk

İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son 8 günde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan 160 şüpheliden 104’ü tutuklandı...

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

İzmir Şehir Hastanesi Ekim Ayında Tamamlanıyor 05:58

İzmir Şehir Hastanesi Ekim Ayında Tamamlanıyor

İzmir Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yüzde 86 oranında tamamlandı. 2 bin 60 yataklı hastanenin, Ekim ayında hizmet vermeye başlaması planlanıyor...

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

İzmir’de milyonlarca sigara kağıdı ele geçirildi 02:23

İzmir’de milyonlarca sigara kağıdı ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İzmir’de gerçekleştirilen operasyonda 2 milyon 860 bin filtreli sigara kağıdı ve 17 bobin sigara kağıdı ele geçirildi...

İzzet Yıldızhan-Tayyar Işıksaçanın Selfie Röportaj 11:13

İzzet Yıldızhan-Tayyar Işıksaçanın Selfie Röportaj

Elif Güvendik ve Tayyar Işıksaçan'ın yorumlarıyla renk kattığı Aklınızda Kalmasın hafta içi her gün 360'ta!..

  • ANKA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır 05:58

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır

Krem Peynirli Harç: 250 gram Beyaz Krem Peynir 6 adet Yumurta Sarısı 60 gram Toz Şeker 60 gram Tereyağı 100 ml Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Limon Kabuğu Rendesi 60 gram Kek Unu 20 gram Mısır Nişastası 1 ç..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Japonya'da manyetik kaldırma teknolojisiyle çalışan süper hızlı tren 00:56

Japonya'da manyetik kaldırma teknolojisiyle çalışan süper hızlı tren

Japonya'da manyetik kaldırma teknolojisiyle çalışan süper hızlı tren Maglev'in Yamanashi'de yapılan deneme testinde 603 kilometre hıza ulaşarak yeni bir rekora imza atmış ...

  • PengoTV tarafından
  • 334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu 03:26

Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu

1200 metre yükseklikte saatte 260 km hız ile ilerleyen ekibe misafir olarak Jetman'ler katıldı. Fransız hava akrobasi ekibi ve Jetman'lerden muhteşem bir çalışma...

  • Cowboy tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Juicy J - Ain't Nothing ft. Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign 04:03

Juicy J - Ain't Nothing ft. Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign

Yeah, uh huh Nigga I got the black car from the Spike Lee film [Verse 1: Juicy J] This that higher level stunting, make it rain a lot of hundreds Gave that chick 30k to go get rid of her stomach I'm a triple OG nigga 20..

Kabil'deki askeri hastane saldırısında ölü sayısı 49'a yükseldi 01:06

Kabil'deki askeri hastane saldırısında ölü sayısı 49'a yükseldi

Afganistan'ın başkenti Kabil'deki askeri hastaneye düzenlenen saldırının bilançosu giderek artıyor. Terör örgütü IŞİD'in çarşamba günü düzenlediği saldırıda ölü sayısı 49'a yükselirken yaralı sayısının da 60 civarı old..

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi 05:07

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 100gr. kadar tereyağı (oda ısısında) 3-4 adet kakulenin iç taneleri (kullanacağınız şekerin 1 çay kaşığı ile havanda döverek öğütün veya çekilmiş sorun.) 1 su bardağından biraz az tozşeker 3-4 yemek kaşığı s..

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi 06:33

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi

100 gram Şeker (8 yk) 200 ml Süt 60 gram Tereyağı - eritilmiş (3 yk) 165 gram Un (1 sb) 2 yumurta 1 paket Kakao (25 gram) 1 Muz 1 paket Kabartma Tozu 1 çay kaşığı ucuyla Tarçın 1 yk Damla Çikolata..

Kalp Krizi Izgara Restoran - Las Vegas 05:38

Kalp Krizi Izgara Restoran - Las Vegas

Las Vegas'ta bulunan ve adından'da anlayacağınız gibi 'Kalp Krizi Izgara Restoranı' hastane temasıyla dekore edilmiş bu restoran garson kızlar hemşire kıyafetleriyle gelen müşteriler ise hasta kıyafeti giyiyor. 160 kilo ..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanada′da Buzdağı Turizmi 01:20

Kanada′da Buzdağı Turizmi

Buzdağlarının ana karadan erken kopması ve kıyıya fazla yaklaşması Kanada’da turizmi artırdı. Binlerce yıllık buzullardan kopan buzdağlarının bu yıl 600 kadar olduğu tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi  Siha'ları Başımızdan Çekin  Diye 02:15

Kandil'deki Ağabeyleri Talimat Verdi Siha'ları Başımızdan Çekin Diye

Trabzon'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu parti örgütünün 6´ıncı Vakfıkebir Olağan İlçe Kongresi´ne katıldı. Silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştirilerine tepki gösteren ve yerli İHA'larla ayda 2 bin 600..

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....