#60

Malta'da Mükemmel Havai Fişek Gösterisi 00:48

Malta'da Mükemmel Havai Fişek Gösterisi

Malta'da fırlatılan havai fişek 3 metre çapında ve 260 kilo ağırlığında olup patlama anındaki oluşan görüntü izleyenleri büyülemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Mandagöz Balığı İlk Defa Türkiyede 02:12

Mandagöz Balığı İlk Defa Türkiyede

Genellikle tropik sularda yaşayan mandagöz balığı, yaklaşık 600 deniz mili katederek ulaştığı Mersin'de balıkçılar tarafından yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskelerin Altından Mustaribin çıktı 00:57

Maskelerin Altından Mustaribin çıktı

İsrail güvenlik güçlerince bir haftada 260 Filistinli gözaltına alındı. Bazı Filistinlilere, göstericilerin arasına gizlenen sivil giyimli İsrail polislerince müdahale edildi...

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mayolar Güzel Ama İçindekiler Daha Güzel  Bülent Ersoy 01:26

Mayolar Güzel Ama İçindekiler Daha Güzel Bülent Ersoy

Erler Film'in kurulduğu 1960 yılından bugüne nesiller bu cümleyle büyüdü.. Önce beyazperdede yankılandı bu cümle, sonra da renkli camda...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

Memura ne kadar zam yapıldı? 01:38

Memura ne kadar zam yapıldı?

Memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enf..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim 11:35

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim

Kullanıp memnun kaldığım, pek fazla yararını görmediğim, sevdiğim sevmediğim ürünleri incelediğim bitenler serisinin 2017 Bahar versiyonuyla karşınızdayım. Cilt bakım ürünlerinden parfüme, şampuana kadar birçok ürünü yor..

Meşhur Kıbrıs Tatlısı  Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri 06:55

Meşhur Kıbrıs Tatlısı Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri

Kıbrıs tatlısı için malzemeler 3 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı galete unu 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı ceviz 1 Paket kabartma tozu Şerbeti ..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Meydan Muharebesi Tadında Kız Kavgası 00:52

Meydan Muharebesi Tadında Kız Kavgası

Florida eyaletinde AVMm'de çıkan kavgaya tam 60 kız karıştı! Birbirlerine acımadan hunharca kavga eden kızların kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meyveli  Kek  Tarifi 01:13

Meyveli Kek Tarifi

Meyveli Kek Tarifi için Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı meyve kurusu 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 2,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Hazırlanışı; 1. Öncel..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Milföyden Pratik Tatlı Yapımı 05:50

Milföyden Pratik Tatlı Yapımı

60 gram Pudra Şekeri 6 kare Milföy 120 gram Frambuaz 200 Labne 1 yemek kaşığı Toz Şeker 1 adet Yumurta Sarısı 15 ml Krema 1 Limonun Kabuğu 1/4 Limon suyu..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Mini Havuçlu Muffin ve Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları 08:23

Mini Havuçlu Muffin ve Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları

Mini Havuçlu Muffin Malzemeleri: 1 bardak Un 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1/2 çay kaşığı Karbonat 3 yemek kaşığı Toz Şeker 1/2 bardak Esmer Şeker 150 ml Sıvıyağ 2 adet Yumurta 2 adet Havuç Tarçın Süt 1 çay kaşığı Van..

Mobiletin Tofaş Şahinle Kapışması 01:25

Mobiletin Tofaş Şahinle Kapışması

Bursa'da otobanda mobiletiyle 160 kilometre hızla giderek akrobasi hareketleri yapan sürücünün, TOFAŞ Şahin marka araçla kapışması yürekleri ağızlara getirmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monopoly - Business Tour ( Yayın Tekrarı ) 30:34

Monopoly - Business Tour ( Yayın Tekrarı )

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Selaaaam!..

  • Emrullah tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mor Baklava (Mormiks Baklava) 00:14

Mor Baklava (Mormiks Baklava)

Artık diyabet hastaları da gönül rahatlığıyla baklava yiyebilecek. Mormiks mor meyve ve sebzelerin özlerinden elde edilen, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip olan bir maddedir. Baklavanın yapım aşamasında hamura eklend..

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mor Baklava (Mormiks Baklava) 00:25

Mor Baklava (Mormiks Baklava)

Artık diyabet hastaları da gönül rahatlığıyla baklava yiyebilecek. Mormiks mor meyve ve sebzelerin özlerinden elde edilen, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip olan bir maddedir. Baklavanın yapım aşamasında hamura eklend..

  • PengoTV tarafından
  • 367 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

MSI GE62VR 7RF Apache Pro İncelemesi 14:51

MSI GE62VR 7RF Apache Pro İncelemesi

MSI'ın 1080p Ultra ayarlarda 60+ FPS performans sunan oyun bilgisayarını inceliyoruz..

  • BETA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucize Film İzle 2:16:23

Mucize Film İzle

Yönetmenliğini,senaristliğini ve oyunculuğunu Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmi sinemada büyük ses getirmiştir.İzleyici tarafından oldukça beğenilen filmin dğer başröl oyuncuları Mücahit Avci, Cezmi Baskin,Yildiz..

  • Tv Series tarafından
  • 58.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhallebili Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır 06:02

Muhallebili Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 300 ml Süt 1 paket Krema 60 gram Tereyağı 2 yemek kaşığı Un 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1 su bardağı Şeker 1 yemek kaşığı Şeker 1 tatlı kaşığı Tarçın 1 avuç Kadayıf..