#60

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı 00:48

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı

Kuzey Avrupa’yı etkisi altına alan Ophelia fırtınası sebebiyle İrlanda’da okullar kapalı kaldı. Son 50 yılın en sert fırtınasını yaşayan İrlanda’da elektrik direkleri ve ağaçlar yıkıldı, 360 bin hanenin elektriği kesild..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Örümcek Düşmeden Tavanda Nasıl Yürür? 02:21

Örümcek Düşmeden Tavanda Nasıl Yürür?

ÖRÜMCEK DÜŞMEDEN TAVANDA NASIL YÜRÜR? Yapılan araştırmalar örümceklerin, ayaklarındaki yaklaşık 600.000 tüycüğü tavana temas ettirerek baş aşağı durabildiklerini gösterdi. Örümcek bu şekilde kendi ağırlığının 173 kat fa..

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi 01:18

Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi

PYD/PKK'lı teröristler Nisan 2016'da katlettikleri 60 ÖSO mensubunun cansız bedenlerini bir TIR'ın arkasına yükleyerek Afrin sokaklarında gezdirerek barbarca teşhir etmişti. Bu olaydan tam iki yıl sonra ÖSO teröristlere ..

ÖTV indirimi yapmayan galerilere ‘inceleme’ 01:54

ÖTV indirimi yapmayan galerilere ‘inceleme’

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır kilometre araç satışında özel tüketim vergisi (ÖTV) matrah değişikliği sonrası ortaya çıkan indirimi fiyatlara yansıtmadığı iddia edilen bayiler için denetim talimatı verdi. Müfettişler,..

Özlem Yıldız:Kimsenin Utandığı Yok 03:50

Özlem Yıldız:Kimsenin Utandığı Yok

Özlem Yıldız: Kimsenin utandığı yok! Oğluyla birlikte tatilde olan sunucu Özlem Yıldız, 'fakirlikten halk teknesine biniyor' şeklindeki haberler üzerine sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaştı. Özlem Yıldız, halk..

  • ANKA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Parkinson Kimlerde Daha Sık Görülür 00:50

Parkinson Kimlerde Daha Sık Görülür

Parkinson hastalığı 60-65 yaş üzeri erkeklerde daha sık görülür. 65 yaş üzeri 100 hastadan birine Parkinson tanısı konulur, kırsal kesimlerde tanı konulmadan sadece hareketleri yavaşlayarak hayatını sürdüren birçok hafif..

  • NABIZ tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Kroket Nasıl Yapılır 05:53

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Malzemeler: 600 gram Taze Patates Kırmızıbiber Parmesan Peyniri Mozzarella Peyniri Yumurta Un Galeta Unu Sıvıyağ Tuz Karabiber..

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi 06:01

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi

Sandal Köfte Tarifi için Malzemeler 600 gr Kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak ve tuz P..

Patates Püresi Nasıl Yapılır 04:34

Patates Püresi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Taze Patates 60 ml Krema 150 gram Tereyağı Tuz Karabiber Kırmızı Biber Maydanoz/Frenk Soğanı..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Philips 272B7QPJEB 27 İnç Ips Monitör İncelemesi 10:54

Philips 272B7QPJEB 27 İnç Ips Monitör İncelemesi

Philips'in özellikle ofis ve iş kullanımı için tasarlanmış 27 inç, IPS, 2560x1440 monitörü inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek 00:57

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek

Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan 3. Havalimanı'nın 3 bin 750 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki dev pistlerinin ışıklandırılması havadan görüntülendi. Uçakların pistte inerken görecekleri ışıklandırma hava..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 02:15

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Porshe İle Dönmeye Çalıştı Bir Sürü İnsana Çarptı 00:28

Porshe İle Dönmeye Çalıştı Bir Sürü İnsana Çarptı

Porshe marka arabası ile caddede 360 derece dönmeye çalıştı. Aracının kontrolünü kaybeden genç, yolun kenarındakilere çarpıp bir çok insanın yaralanmasına sebep oldu. İşte o anlar.....

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber 07:22

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber

Pucca takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mah..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pucca'nın Hapis Cezası Kesinleşti Mi 07:47

Pucca'nın Hapis Cezası Kesinleşti Mi

Savcılık “Pucca” ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz’ün “uyuşturucuya özendirme” suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası ve 66 bin 660 lira adli para cezasına çarptırılmasına itiraz etti...

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Püf Noktaları ile Tam Ölçülü Çikolatalı Cheesecake 02:29

Püf Noktaları ile Tam Ölçülü Çikolatalı Cheesecake

Çikolatalı Cheesecake Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Tabana için; 200 gr burçak bisküvi 60 gr tereyağı 2 yemek kaşığı süt 1 yemek kaşığı kakao Kreması için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket krema 1,5 yemek kaşığı k..

Puf Yapımı- Dıy 08:20

Puf Yapımı- Dıy

Bu videoda siZlere dekoratif bir puf dikmeyi gösterdim. Kumaş ölçüleri Alt ve üst için 60x60 cm (2 parça) Kenarlar için 30x60 cm (4 parça) Kullandığım kumaş: Döşemelik Keten 1.5 metre kumaş yeterli olacaktır. 2.5 metr..

  • Kadınca tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Ralli Pilotundan Çölde Muhteşem Bir Gösteri 03:09

Ralli Pilotundan Çölde Muhteşem Bir Gösteri

ABD'nin Utah eyaletinde çekilen görüntülerde ralli pilotu olan Ken Block, yeteneklerini çölde sergiledi. Top Gear ekibinden Matt LeBlanc'ın da konuk olduğu görsel şölen niteliğinde bir projeyle karşımıza çıkan Ken Block,..