#60

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Risk haritası kırmızıya boyandı! 02:04

Risk haritası kırmızıya boyandı!

VAKA SAYISI 60 BİNE DAYANIRKEN, 273 HASTA DAHA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ. SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN HAFTALIK VAKA VERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI HARİTA KORKUTTU. TÜRKİYE'DE DÜŞÜK RİSKLİ ŞEHİR KALMAZKEN, VAKA SAYISINDA BİRİNCİ ŞEHİR KIRKLAR..

Risotto Nasıl Yapılır 07:58

Risotto Nasıl Yapılır

400 gram Risotto 1 adet Soğan 2 litre Tavuk Suyu 200 ml Beyaz Şarap 150 gram Mantar 60 gram Parmesan Peyniri 80 gram Tereyağı Tuz, Karabiber Zeytinyağı..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Ruheşim Film İzle 2:00:38

Ruheşim Film İzle

RUH EŞİM – CAFE DE FLORE 2011 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Bir adamla bir kadın arasındaki aşkı, bir anneyle oğlu arasındaki sevgiyi anlatan Ruh Eşim, sevgiye dair fantastik bir macera, aşk hakkında mistik ve doğaüstü bir yolculuk..

  • Tv Series tarafından
  • 7.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Rusya’da Ormanda Bulunan Pembeye Boyanmış Köpekler 00:36

Rusya’da Ormanda Bulunan Pembeye Boyanmış Köpekler

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde bulunan Gelencik yakınlarındaki bir ormanda gönüllüler sahipleri tarafından terk edilen pembeye boyanmış samoyed cinsi köpekleri kurtardı. Hayvanların ücretli sokak fotoğraf çekimleri için ..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Sahte bilezik hırsızları! 01:30

Sahte bilezik hırsızları!

İKİSİ DÜKKANA GİREN, İKİSİ GÖZCÜLÜK YAPAN, 4 ŞAŞKIN SOYGUNCU... BİR KUYUMCUDAN 60 BİLEZİK ÇALDILAR... AMA ONCA AKSİYON BİR İŞE YARAMADI... ÇÜNKÜ BİLEZİKLER İMİTASYON ÇIKTI.....

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Samandan Evde Oturuyorlar 02:14

Samandan Evde Oturuyorlar

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan Naim ve Feride Gün çifti, betonarme evlerinde ısınma sorunu yaşamaları nedeniyle 9 yıl önce 160 balya saman kullanarak yaptıkları saman evde hayatlarını sürdürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam 03:01

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam

Samsun'da ekmeğe yapılan zammın ardından, 60 gramı 1 lira olan simide zam yapılarak, 70 gramı 1,5 TL’den satılmaya başlandı...

Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 284 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış 06:00

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış Samsung, Galaxy S9 ile birlikte büyük ekranlı modeli S9 Plus'ın duyurusunu da gerçekleştirdi. S9+ Özellikleri: Galaxy S9+'ın teknik özellikleri Ekran: 6.2-inch Quad HD+ (2960 × 1440 ..

  • BETA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Gear Vr İnceleme 01:39

Samsung Gear Vr İnceleme

Samsung Galaxy Note 4 ile uyumlu olan Gear VR, Oculus desteğiyle geliştirildiği için Oculus uygulama mağazasındaki oyun ve uygulamalara erişim sağlanabiliyor. 360 derece panoramik görüntü sağlayan Gear VR’ın satışa sunul..

  • BETA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsun’da Yola Savrulan Kavunlar El Birliğiyle Toplandı 03:05

Samsun’da Yola Savrulan Kavunlar El Birliğiyle Toplandı

Samsun’da kamyon kasasından düşerek yola savrulan kavunların çevredeki vatandaşların yardımıyla toplanması büyük bir dayanışma örneği oluşturdu. İlkadım ilçesinde manavlık yapan Hasan Yıldız’ın halden alarak kamyonla taş..

San Sebastian Cheesecake Tarifi 03:38

San Sebastian Cheesecake Tarifi

600 g az tuzlu krem peynir, 300 ml krema, 1,5 su bardağı pudra şekeri, 4 yumurta, 1 yemek kaşığı un...

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

Sebzeli Pilav Tarifi 02:18

Sebzeli Pilav Tarifi

Tavuklu harç; 600 g tavuk göğsü Sıvıyağ 1 adet kırmızı biber Tuz Karabiber Pulbiber Havuçlu harç için; Sıvıyağ 1 adet soğan 2 adet havuç (rendelenmiş) 1 çay kaşığı tuz Pilav için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1, 5 su bardağ..

Sefiller Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:37:54

Sefiller Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Sefiller filminin konusunda 19.yüzyıl döneminde Fransda geçen film yıkılmış olan hayaller , kırık kalpler ,aşk tutku ve fedakarlıklar üstünde kurulu. Jean ValJean olarak tanınan 24601 numaralı mahkum ,hapishaneden serbes..

  • PengoTV tarafından
  • 22.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehirlerin Vekil Sayısı Değişiyor! İşte İl İl Yeni Rakamlar 01:44

Şehirlerin Vekil Sayısı Değişiyor! İşte İl İl Yeni Rakamlar

Anayasa değişikliği ile 600'e çıkarılan milletvekili sayısı nedeniyle, illerin çıkaracağı vekil sayıları da değişti. İstanbul için sayı 97'ye çıkarıldı. Anayasa değişikliği ile getirilen 600 milletvekili sayısına göre TB..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..