#65’ini

TP-LINK Vivid 6700 mAh Power Bank incelemesi 16:34

TP-LINK Vivid 6700 mAh Power Bank incelemesi

TP-Link'in yeni Vivid serisinden 6700 mAh gücündeki power bank'ini inceliyoruz. İnceleme içinde power banklerle ilgili, satın alırken kullanabileceğiniz genel bilgiler de vereceğiz...

  • BETA tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus DSL AC51 Modem Router İncelemesi 09:26

Asus DSL AC51 Modem Router İncelemesi

Asus'un ekonomik ama özellik açısından daha pahalı modellerinde bulunan özellikleri barındıran, Wifi AC destekli modem router'ını inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skolyozun Nedenleri Nelerdir 01:15

Skolyozun Nedenleri Nelerdir

Skolyozun çok sayıda farklı nedeni var. Sıklıkla karşılaşılan idiyopatik skolyoz, tüm skolyoz vakalarının yüzde 80'ini oluşturur. İdiyopatik skolyozun neden kaynaklandığı konusunda kesin bir bilgi yok. Genetik faktörler,..

  • NABIZ tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Xiaomi Mi 3G Router İncelemesi 14:23

Xiaomi Mi 3G Router İncelemesi

Xiaomi'nin zarif görünümlü ve birçok pahalı router'da gördüğümüz yeteneklerle donatılmış router'ını inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Hale Soygazi Kafaları Karıştırdı 20:44

Hale Soygazi Kafaları Karıştırdı

Hale Soygazi'nin, Murat Şar'ın kızı Melis Şar'ın fotoğrafını beğenmesi kafaları karıştırdı. Murat Şar, Hale Soygazi'nin beğendiği fotoğrafların screenshot'ını kendi sosyal medya hesabından paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ailesi için tır'da yatmaya başladı 01:37

Ailesi için tır'da yatmaya başladı

YURT DIŞINDA DİREKSİYON SALLARKEN AİLESİNİN KOVİDE YAKALANDIĞINI ÖĞRENDİ. ROTAYI HEMEN MEMLEKETE ÇEVİRDİ. TIR'INI APARTMANIN ÖNÜNE PARK EDİP ORADA YATMAYA BAŞLADI. .FEDAKAR ŞOFÖRÜN KARANTİNADAKİ AİLESİ İÇİN YAPTIKLARINI ..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

İsimsizlerin Fatihi Uğur Güneş ile Özel Röportaj 02:18

İsimsizlerin Fatihi Uğur Güneş ile Özel Röportaj

İsimsizler'in geçen sezon Kaymakam Fatih'ini canlandıran Uğur Güneş, bu sezon rolüne isimsiz bir kahraman olarak devam ederken rolüne dair önemli açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım 02:15

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım

Bizim Hikaye”nin güzel oyuncusu Nesrin Cavadzade önceki gece Nişantaşı’nda spor salonuna girerken görüntülendi. İspanyol yapımı bir filmde oynayan oyuncu 2 ay boyunca İspanya-Türkiye arasında mekik dokuduğunu ve çekimler..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

İsrail Güçleri Filistinlilere Ait İki Binayı Yıktı 03:13

İsrail Güçleri Filistinlilere Ait İki Binayı Yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kenti yakınlarında Filistinlilere ait inşaat halindeki iki binayı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı.Filistin yönetimine bağlı Ayrım Duvarı ve Yerleşim Birim..

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir 02:44

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir

Kulak çınlaması yani tinnitus, kulakta basınçla birlikte hissedilen bir çınlama, motor sesi, uğultu, fısıltı gibi seslerin tümünü ifade eder. Orta kulak ve dış kulak sesi alarak sinirler aracılığıyla beyindeki işitme mer..

  • NABIZ tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor 01:01

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor

Osmaniye'de bir manav tezgahındaki 6 kilo 380 gramlık dev turp görenleri şaşırttı. Türkiye'nin turp ihtiyacının yüzde 70'ini karşılayan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde üretilen ve 25 yıllık manav Mehmet Erdoğan'ın tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

KOCA TARİH'İN İÇİNDEN GEÇTİK ! İSTANBUL PARODİ 12:35

KOCA TARİH'İN İÇİNDEN GEÇTİK ! İSTANBUL PARODİ

Ben Tolga KARA İstanbul un alt ını üst üne getir dik , Kardeş im Onur KARA 18 yıl sonra İstanbul daydı , eğlenceli ve komik zaman geçirdik ve güzel bir video oldu herkese iyi seyirler . ------------------------------İLE..

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği İle Büyüledi 16:49

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği

Atv'nin reyting roketmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali yapmasıyla oyuncular soluğu tatilde almıştı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova ile zirveye taşınan isimlerden olan Hilal..

  • BETA tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..