#7 tip sarılma Şekli ve anlamları

BU KODA DİKKAT! GIDAMIZ İLE BÖYLE OYNADILAR! Doğumdan Sonra Bunu Mutlaka Yapın! 25:44

BU KODA DİKKAT! GIDAMIZ İLE BÖYLE OYNADILAR! Doğumdan Sonra Bunu Mutla

01:51 Türkiye'nin tarımı ile nasıl oynadılar? 07:54 E120 koduna dikkat! 10:51 Sezaryen doğum tip 1 diyabete mi sebep oluyor? 15:19 Sultan tavuk ve radura simgesi 17:30 Göbeğini güneşlendir, zayıfla! 22:38 Özüt ve ekst..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 2 ay önce
 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:10

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle

Andrew Mogel ve Jarrad Paul ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı dramatik komedi türdeki filmin başrollerinde Jack Black ile beraber X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Scott rolünü üstlenen James Marsden’i g..

  • Tv Series tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kool Savas - Azad - Guck My Man 03:30

Kool Savas - Azad - Guck My Man

Şarkı Sözleri: Dieser Beat is pures Glück, S Dieser Beat is pures Glück, S Clap, clap, clap, clap, clap Frankfurt, Hamburg, Berlin, Stuttgart, Deutschland Let's go, sag! [Hook: Kool Savas] Guck, my Man Guck, dieser Sh..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Girl's Day - I'll Be Yours 03:13

Girl's Day - I'll Be Yours

I'll be yours What’re you doing right now? I’ll be yours Baby I’ll be yours Want me? I’ll be yours Maybe I’ll be yours ooh wee baby What’re you so scared of? Come closer From all the way over there. Till you’re in fro..

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ? 03:12

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ?

Lyrics for Downtown by DJ Battle feat. Lexy Panterra I went to the moped store, said, Fuck it. Salesman's like What up, what's your budget? And I'm like Honestly, I don't know nothing about mopeds. He said I got t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sesame Street- Bruno Mars- Don't Give Up 01:57

Sesame Street- Bruno Mars- Don't Give Up

BRUNO MARS LYRICS Don't Give Up When you wanna do something that’s new. And it seems really, really hard to do. You feel like quitting, you feel you’re through. Well I have some advice for you Don’t give up, keep on ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sesame Street- Bruno Mars- Don't Give Up 01:57

Sesame Street- Bruno Mars- Don't Give Up

BRUNO MARS LYRICS Don't Give Up When you wanna do something that’s new. And it seems really, really hard to do. You feel like quitting, you feel you’re through. Well I have some advice for you Don’t give up, keep on ..

Salatalığı Gören Kedinin Aklını Kaçırması 00:10

Salatalığı Gören Kedinin Aklını Kaçırması

Sahibinin yere koyduğu salatalığı bir anda fark eden kedinin verdiği tepki izleyenleri güldürüyor. Kedilerin salatalıktan korkma huyunu bir çoğumuz bilmiyoruzdur ama aslında durumun salatalıkla alakası yok. Kediler son d..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

 Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu' 00:53

Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu'

Işıl Kundakçı, 1991’de İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ‘babalık davası’ açmıştı. Avukatının sunduğu dava dilekçesinde şu ifadeler yer alıyordu: “Müvekkilim ile İbrahim Tatlıses film setinde tanışmıştır. Işıl Kunda..

  • ANKA tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 2 Saatte Yapılıyor, 300 Yıl Dayanıyor! 02:05

2 Saatte Yapılıyor, 300 Yıl Dayanıyor!

İnanması zor ancak bu evler 2 saatte yapılıyor 300 yıl kalabiliyor. Japonya'da bulunan bu evler köpükten yapılıyor.... Kapı ve pencereler köpüklerin arasına yerleştirilmiş.. Evin maliyeti de son derece düşük. Japonya'dak..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş 01:40

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Hala Hep Seveceğim 01:34

Hala Hep Seveceğim

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Bakımlı Ve Güneşli Bir Bahçede Açmamışız 02:19

Bakımlı Ve Güneşli Bir Bahçede Açmamışız

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..