#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı 00:30

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:29

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Balonla Tulum Çalan Dayı 00:36

Balonla Tulum Çalan Dayı

Tulum'u internette araştırdığınızda Anadolu'nun kuzeydoğusunda Rize ve Artvin de kullanılan nefesli bir halk çalgı olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu dayı tuluma farklı bir boyut getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Tuzlu Kurabiye Tarifi  Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır 03:50

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır

Tuzlu Kurabiye Tarifi diğer adı ile Tuzlu Pasta Tarifi 4 farklı şekli ve yöntemleri ile kanalımızda beğenmeyi unutmayın. =)..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca 00:59

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca

Her zaman ortamı coşturan içimizi kıpırdatan roman havasına kanun çalan amcamız farklı bir boyut getirmiş ve ingilizce söylemiş...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Psikologluğu Bırakıp Taksici Olan Adam 01:36

Psikologluğu Bırakıp Taksici Olan Adam

Vizyon Seviyem videolarında vizyonsuzlukları ile hepimizi derin küfürlere gark ettirecek farklı karakterlerle karşılaşacağız. Bu bölümde Psikologluğu bırakıp taksiciliğe başlayan Mahsun MANAY karşınızda...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır 01:13

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır

Kevserin Mutfağından 3 farklı kek kalıbı yağlama yöntemi. Püf noktası videolarında bugün kek kalıbı yağlama var. Ben 3 yöntemi de kullanıyorum duruma göre. Ancak videoda da bahsettiğim gibi en sık kullandığım yöntem bir ..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpekler Ve Çocuklar 03:29

Köpekler Ve Çocuklar

Çocuklara bebeklere karşı farklı duyguları olan köpeklerin onlara karşı koruma hisleri çok tuhaf sonuçta onlarda insan..

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denize Düşmesin Diye Kaputa Oturdular  Olmadık Sorunlara Bulunan 5 İlginç Çözüm 02:40

Denize Düşmesin Diye Kaputa Oturdular Olmadık Sorunlara Bulunan 5 İlg

İnsanlar her gün farklı sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Bu videoda olmadık sorunlara karşı bulunan en ilginç 5 çözümü derledik...

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı 02:37

Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı

Dünya'nın her tarafında değişik yemek kültürleri mevcuttur, bu yemek kültürlerinde bazı ülkelerde yenilen yemeklerin yada yiyeceklerin farklı olması kiminin hoşuna giderken kimisi içinde mide bulandırıcı olabiliyor,..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Sağlamlığını Bir Kez Daha Ölümcül Kazaya Karışarak Kanıtlayan Volvo 00:49

Sağlamlığını Bir Kez Daha Ölümcül Kazaya Karışarak Kanıtlayan Volvo

Dünyanın en sağlam arabalarını ürettiğine dair ciddi kanıtlar bulunan Volvo’nun bu ünü, dünyanın farklı köşelerinden gelen kaza örnekleriyle doğrulanıyor. Norveç’ten gelen bu kazanın görüntüleri de söz konusu örneklerin ..

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti 22:06

Cs GO - Dev Güncelleme - Herşey Değişti

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli counter strike oynadım iyi seyirler. Kanalıma Abone olmayı unutmayın. Güncelleme PACH =CS:GO’ya 21 Haziran tarihinde küçük ve diğerlerinden farklı içerikli bir güncell..

Murat Ceylan Ne Yapsa Olmadı Bari Böyle Gitmesin 105. Bölüm Survivor 2018 02:36

Murat Ceylan Ne Yapsa Olmadı Bari Böyle Gitmesin 105. Bölüm Survivor 2

Baraka oyununda Hakan ile karşı karşıya gelen Murat Ceylan, başarılı atışı bir türlü bulamayınca farklı bir yöntem denedi.....

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce