#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Rimel Askına Benimle 3 Gün Dişlerimi Beyazlattım 18:09

Rimel Askına Benimle 3 Gün Dişlerimi Beyazlattım

Rimel Askına Şal Bağlama 4 Farklı Stil..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm 04:35

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm

Merhabalar bu videom oldukça farklı bir challenge videosu, gerçekten 100 kat rimel sürdüm mü dersiniz ? Tamamen eğlence amaçlı bir video olduğunu unutmayın lütfen. Keyifli seyirler :)..

Tırnaktan Süt Sağmak 01:03

Tırnaktan Süt Sağmak

Moda, makyaj, farklı akımlar derken iyice boku çıkan oje stillerinden memesini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey bir anda değişiver..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Belgin Uruk Şal Bağlama Modelleri Mezuniyet , Düğün , Nişan 09:40

Belgin Uruk Şal Bağlama Modelleri Mezuniyet , Düğün , Nişan

Mezuniyet ,düğün ve özel günlerinizde kullanabileceğiniz farklı kolay şal bağlama modeli hazırladım inşallah sizin için faydalı olur....

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Korku Evinde Doğum Günü Kutlayan Erzurumlular 00:57

Korku Evinde Doğum Günü Kutlayan Erzurumlular

Heyecan ve korku dolu anların yaşandığı ’Korku Evi’nde, cesaretlerini ölçme şansı bulan adrenalin tutkunları, ipuçlarını bularak evden kurtulmaya çalışıyor ancak burada doğum günü kutlayarak farklı olmak isteyenlerde olu..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşkım İrem Aktulga Evde Kuaför Dalgaları 07:19

Aşkım İrem Aktulga Evde Kuaför Dalgaları

Farklı bir saç şekillendirme aparatı denedim, ben denerken çok eğlendim bakalım sizde begenecek misiniz:)))..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Yasak Elma 11. Bölüm 2. Fragmanı 00:41

Yasak Elma 11. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı 15:27

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı

Uygun fiyatlı biri hafif göz makyajı dudaklar ön planda, diğerinde ise gözler ağır dudaklar geri planda 2 farklı makyajı paylaşıyorum sizlerle..

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman 02:04

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Yasak Elma 12. Bölüm 1. Fragmanı 00:35

Yasak Elma 12. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Yasak Elma 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:36

Yasak Elma 12. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Metalci Amca Simit Satarsa 00:12

Metalci Amca Simit Satarsa

Şimdiye kadar bildiğiniz bütün simit satıcılarını unutun çünkü bu amca hepsinden farklı metal müziğe gönül vermişcesine simitlerini satmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nihat Doğan Survivor Aşkı Birsen Bekgöz'ü İlan Etti 02:23

Nihat Doğan Survivor Aşkı Birsen Bekgöz'ü İlan Etti

Survivor 2018'den farklı takımlarda yarışan Birsen Bekgöz ile Nihat Doğan aşk yaşamaya başladı. Yarışmanın final yapmasının ardından tatil yapan ikili ilk defa el ele görüntülenmişti...

  • BETA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzeliz Biz Haşlanmış Yumurta Beauty Blender Yerine Kullanılır Mı 12:09

Güzeliz Biz Haşlanmış Yumurta Beauty Blender Yerine Kullanılır Mı

Farklı ve yeni bir trend olan haşlanmış yumurta ile makyaj challenge, benim başlarda yapmaya korktuğum ama daha sonrasında iyi ki de yapmışım dediğim bir uygulama oldu. Bu trend ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum...

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra 02:23

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra

Kanseri atlattıktan sonra, Bodrum'a yerleşen ve burada daha sakin bir hayat süren Nejat İşler'in bir kavgaya karıştığı ve bu kavganın 46 yaşındaki oyuncunun dişinin kırıldı ve bayılıp kaldı. Nejat İşler'in karıştığı o..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:55

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İsrail ordusunun Gazze şeridini bombalamaya başladığı bildirildi. Gazze şeridinin farklı bölgelerinde onlarca patlama sesi duyuldu. Öte yandan, İsrail ordusu da askeri operasyon başlattığını duyurdu...

Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi 01:53

Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın (41) başrolde yer aldığı Gülperi dizisinin Bebek’teki çekimleri gergin başladı. Sette görüntülenen oyuncu, üç farklı mekanda kamera karşısına geçti. Milliyet'in haberine göre;: gün boy..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce